Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Horkolás miatt, egy közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horkolás miatt, egy közös nyaralás eltörlése? Ti hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi,hogy nagyon - nagyon hangosan horkol.

Ha én alszom el előbb,akkor is felkelek rá.

Ha szólok,pár mp múlva újra folytatja.Egyszerűen,ha olyan helyen vagyunk,ahol nem tudunk külön aludni,ott beáll nálam a végkimerülés 1-2 nap nem alvás után.Még nem voltunk együtt nyaralni,de most jött el az ideje.Egész évben terveztük (foglaltunk szállásokat,néztünk útvonalat,programokat.)

Hétvégén a szüleinél voltunk és ott jött újra előtt,hogy nem sikerült egyáltalán aludnom 2 napon keresztül.

És vita közben feljött Montenegró is,ami 2 hetes utazás.Nem látok megoldást,a szállás is már megvan.Ezt így nem lehet bírni.Mit javasoltok?

2013. ápr. 22. 11:48
1 2
 11/16 ivilicious ***** válasza:
32%
miaz,hogy felkelted,hogy hagyja abba????!! biztos nem direkt csinálja csórikám....szokd meg. engem tök megnyugtat,ha folyamatosan horkol a párom,szeretem,így nem zavar..már annyira rá vagy görcsölve sztem,h azért nem tudsz aludni. igyál egy pohár bort lefekvés előtt,vagy ilyesmi..
2013. ápr. 22. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Az a rutinműtét, ami az orrsövényferdülésre vonatkozik, az egyik legrosszabb, legkellemetlenebb műtét, ami létezik.

Amúgy jogos a kérdés: ha úgyis újra elkezdni, minek kelted mindig fel, nehogy ő is jót tudjon aludni?:D

2013. ápr. 22. 13:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Jajj nyilván nem állandóan keltem fel.Csak már próbáltam többször is :)

Azért mondtam,hogy mielőtt jönnének a tanácsok,hogy szóljak neki hogy forduljon meg..hogy ez sem segít.

Fül-orr-gégészetre kell beutaló?

2013. ápr. 22. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez segít-e, TV-ben reklámozták:

[link]

2013. ápr. 22. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kell beutaló,de van ahol kell,intézményi honlapon fenn kell lennie,vagy ha időpontot kérsz,akkor ugyis meg tudod kérdezni.

Kellemetlen műtét,de pár perc alatt megvan és egy életre jobb lesz tőle.(bár aki ezt legkellemetlenebbnek mondja,annak nem vágták még fel a hasát,hogy utána napokig még a létezés is fájjon)

2013. ápr. 23. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Eltörik az orrod, és napokig akkora az arcod, hogy nem kapsz levegőt, tényleg nagyon kellemes beavatkozás.
2013. ápr. 23. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!