Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
23/F2013. ápr. 21. 23:19
11/15 A kérdező kommentje:
Középiskolában 2 volt csak, de nem nagyon érintkeztem velük, most az egyetemen szinte csak lányok vannak, de nem tudok velük mit kezdeni. Néha úgy érzem összesúgnak mögöttem, kiröhögnek.:(
2013. ápr. 22. 00:12
12/15 anonim válasza:
azt nem hiszem el, hogy csak full hülye p*csákkal lennék körbevéve!
én is olyan szakra jártam, ahol alig volt fiú, de egyik se volt magának való, mindenki talált magának legalább tananyagcsere erejéig valakit. szóval kezdésnek sulis dolgokról is beszélhetnél velük, pont az ilyen csoporttársakkal a legjobb semmitmondó témákkal gyakorolni a kommunikációt.:) de valamit tényleg léphetnél, hogy ne legyél a fura srác..
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszolsz :) Te ilyen jótét lélek vagy? :)
Az a baj, hogy mindig én voltam a fura lúzer, akit kinevetnek...nem tudok rajta változtatni.
2013. ápr. 22. 00:19
14/15 anonim válasza:
Vegyél egy guminőt és gyakorold vele a beszélgetést. Nekem anno bevált.
15/15 anonim válasza:
Csak lányokkal jársz egyetemre? Az a legjobb terep a gyakorlásra :) Beszélgess velük az órákról a tananyagról, a legkönnyebb dolgod van. Ők se különlegesek igazán, csak te hiszed azt. Ők is pont ugyanolyan hülyék, mint te és ugyanúgy gondolkodnak. Ne képzeld azt, hogy fölötted állnának vagy mások lennének. Ugyanúgy kell velük beszélgetni, mint ha a fiú haverjaiddal beszélgetnél :) Gyakorlással elmúlik ez a félelem. Csak azoktól fogsz parázni, akik bejönnek neked, de az meg természetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!