Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kapcsolatban akadályt jelenthet 10 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én 15 vagyok, a fiú 25. Egyenlőre még csak úgy ismerkedünk, de mind a ketten szeretnénk többet a másiktól, csak ugye a korkülönbség...Meg már eleve olyan fura, hogy neki 25 évesen már az a dolga, hogy munkát keressen, dolgozzon, stb, én meg még csak most megyek középiskolába...Arról nem beszélve, hogy bár ő külön él a szüleitől, szóval nincs olyan nagy beleszólásuk a magánéletébe, az én szüleim még beleszólhatnak az enyémbe, jogosan, mivel velük lakom, és ahogy őket ismerem, legszívesebben egy örök életre eltiltanának tőle meg kb. minden egyes hímneműtől és bezárnának a szobámba 40 éves koromig és csak egy kis lyukon keresztül adnának enni.

De én akkor is szeretem Őt. Szerintetek ekkora korkülönbség beleférne, vagy inkább hagyjam az egészet?

2013. ápr. 21. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
igen ez így sok, ha 20 lennél ő meg 30 az már ugyahogy elmegy.
2013. ápr. 21. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Ilyenkor néha azt kívánom, bárcsak idősebb lennék...

2013. ápr. 21. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nézd.. exem szülei csak egy évvel voltak idősebbek, amikor megismerkedtek.. Mindenképp le kell ülni anyádékkal beszélgetni, hogy mi hogy lesz. Tegyük hozzá, teljesen jogos az aggodalmuk, azért egy 25 éves meglett férfinek már vannak elvárásai szexuális téren is, amit te, a 15 éves fejeddel nem biztos (sőt, inkább biztos, hogy nem) tudsz kielégíteni. Ez nem is baj, sőt ez így van rendjén. :D

Szereted őt, ez oké. És ő, hogy érez irántad? Figyelj oda, mert simán lehetsz elvakult is, hogy ne láss meg egy-két olyan egyértelműen negatív dolgot, hogy csak na.. Mérlegelj, és szerintem a szüleid is vond bele ebbe az egészbe. :) Sok sikert és boldogságot!

2013. ápr. 21. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
a te korodat nézve ez sok
2013. ápr. 21. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Ha összejönne vele valami, megpróbálom megbeszélni a szüleimmel, bár nem hiszem, hogy túl jól fogadnák, amit végül is meg is értek.

2013. ápr. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!