Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alkohollal kapcsolatos tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkohollal kapcsolatos tapasztalatokat kérek: változhat-e így a párunk jó irányba?

Figyelt kérdés
Még viszonylag a kapcsolat kezdeti szakaszában derül az ki, hogy nem veti meg az alkoholt az illető. A haveri összejöveteleknek mindig velejárója az ivás, egészen a részegségig, akár a hányásig menő részegségig. (24-25 éves férfiakról van szó ebben a haveri körben). Nyaranta, ha van rá alkalom, akár minden hétvégén ez történik. Megesik nyaralás, sátorozás alkalmával is, vagy akár a strandon, hogy egészen a részegségig iszik az illető. Egy hónapban egyszer biztosan van ilyen, akkor 2 napi, szombaton és vasárnap is. Érdemes ilyen emberrel kezdeni (ha mi magunk nem vagyunk a részegségig menő ivás pártján)? Szerintetek ez a fiatal életkor velejárója, és elmúlik néhány év múlva, ha ritkulnak a haveri összejövetelek? Vagy lehet az ilyenből alkoholizmus? Segítsetek, légy szíves, értelmes válaszokat, tapasztlatokat várok! Köszönöm előre is: L/23
2009. szept. 25. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
annyi idősen már nem lehet fiatalkori nagyivásnak nevezni, még nem alkoholizmus, de kőkemény alkohol abúzus. ha te nem vagy ilyen partyarc, akkor nem igazán illetek össze, mert ő a büdös életben nem fog változni. :)
2009. szept. 25. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 25 éves korra azért már illik ebből kinőni, vagy kulturált mértékre csökkenteni. Elég éretlen a tag, vagy apuci atomgazdag és nincs más gondja az életben.
2009. szept. 25. 15:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen választ, éppen azért érdekelne, hogy változik-e az ilyesmi, vagy hogy normálisnak nevezhető-e, mert én nem vagyok ennek a pártján, és nincs is sok tapasztalatom az alkohollal kapcsolatban. Egyébként ezek az ivászatok nem is szórakozóhelyen történnek, hanem pl. egy-egy közösen, otthon eltöltött délután.
2009. szept. 25. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Nem mondjátok komolyan, hogy egy 25éves embernek már temetnie kell az ifjúkorát! Az még bőven a legszebb évek, szerintem havonta 1 berúgás bőven belefér. Nem foghatom fel, hogy egyesek miért tekintenek az alkoholra úgy, mint valami sátáni dologra.

Én egyetemista vagyok, és egy héten 3-4 alkalommal tartunk a helyi klubban összejöveteleket, ahol bizony le is részegedünk. És SENKI nem alkoholista, mert ez nem erről szól, csak egyszerűen a baráti kör sajátos kultúrája.

Szerintem ne aggódj. Biztos neked is vannak ártatlan hülyeségeid. Maximum nem mész vele, és nem nézed, hogy részeg, ha ennyire zavar. Amíg nem hülyül meg (megcsalás stb) tőle addig nincs gond ;)

2009. szept. 25. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy is szokták mondani???

A nők azért mennek férjhez mert abban reménykednek, hogy a férjük meg fog változni de közben ugyanolyan marad...

A férfiak azért nősülnek meg, mert azt hiszik, hogy a feleségük ugyanolyan marad de közbe meg fog változni...

Szerintem ez félig-meddig vicc...de minden viccnek fele komoly...és fele igaz...

Tehát szerintem nem fog megváltozni csak úgy egyiknapról a másikra...lehet hogy a helyzet csak romlani fog főként ha már évek óta mindig iszik amennyi belefér...

azonkivül még a sok alkohol még drága is...

2009. szept. 25. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Értem a problémát. Én is kifejezetten bulizós vagyok, egyetemi összejövetelek nekem is megvoltak, most sem vagyok egy otthonülő, csendes, visszahúzódó típus, hétvégenként én is iszom, de attól még normális maradok. Taszítanak viszont az értelmi fogyatékos szintjére lerészegedő férfiak. Több kapcsolatomban volt ebből problámám. Azért is esett rosszul, mert én is szeretem a bulizást, lehet is velem, de ha valakinek ott van az igénye, hogy addig iszik, amíg már nem normális, akko rhamar kiábrándulok, nem bírom a bamba tekintetét stb. és a házisárkány szerepében sem szívesen tetszelgek. Ha egy ilyen típusú férfi szerelmes lesz, a barátnője kedvéért esetleg visszafogja magát egy darabig, de az igényszintje valószínűleg nem fog változni...
2009. szept. 27. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínű kinövi, de látszik, h neked viszont nincs túl sok élettapasztalatod, 23 éves korodra sem.
2009. szept. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!