Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van velem a barátom?
Figyelt kérdés
Nem tart csinosnak, az alakom se megfelelő neki, ha rossz kedvem nem lehet, mert azt nem szereti.Ha felhívom telefonon, akkor olyan unottan beszél velem, pedig van, hogy napok óta nem is látott. Amibe csak tud beleköt, és egyre inkább az az érzésem, hogy ő a volt barátnőjét próbálja elfelejteni velem, akit nagyon szeretett. Ő azt mondja szeret, és van, hogy kedvesen viselkedik, de néha úgy meg tud bántani. Lehet, hogy nem szeret engem, és csak sajnálatból vagy megszokásból van velem ? Én nagyon szeretem őt, és elfogadom, hogy vannak hibái, de úgy szeretném ha néha nem kéne neki minden szempontból tökéletesen megfelelnem.2009. szept. 25. 14:22
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem itt inkább az a kérdés h te miért vagy vele?? Meg mit szeretsz benne? Szerintem is csak vagy neki de minek? keress valaki olyat akinek tetszel, bókol neked, érezteti h fontos vagy neki!! Az ilyennél csak jobbat érdemelsz!
2/5 anonim 

válasza:

Egyértelmű, hogy nem szeret! Dobd ezt a pasit, mielőtt még ő dobna téged (keres magának egy olyat, aki neki tényleg tetszik!!) te meg keress egy olyat aki szeretni és becsülni fog.
3/5 anonim válasza:
Olvasvan, olyan mintha en irtam volna ezeket a sorokat...ezelott egy fel eve. Azota szerencsere valtozott a helyet:D Ha ugy erzed, hogy el tudod viselni meg ezt a helyzetet, remelve, hogy valtozni fog, akkor varj de ne tul sokat. Mond el neki, hogy teged mi zavar, ha akkor sem lesz valtozas, jobbha beken hagyjatok egymast.
Sok sikert:)
4/5 anonim 

válasza:

Te miért vagy még mindig vele, úristen...
5/5 anonim 

válasza:

Na most kell azt tenned,hogy szépen szakítasz vele.Hidd el úgy fog menni utánad mint egy kis kutya.Viszont legyél kemény és határozott,ha esetleg folytatni akarnád még vele.Ne legyél tangapapucs.
De tényleg az kell,hogy dobd ki,aztán nagyon közömbös legyél vele.A türelem rózsát terem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!