Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az hogy egyre tobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy egyre tobb tizen, huszonéves fiu jár 30,40 éves nokkel?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 16:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Azért, mert olvasod a kérdést, és tudatalatt felfigyelsz

rá. Régen is volt, csak akkor még nem tűnt fel.

Mint ahogy ez általánosságba szinte minden ilyen jellegű

kérdésre igaz.

2013. ápr. 21. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
mert ők az igazán szép nők.
2013. ápr. 21. 16:30
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Mert saját korosztályban nehezebben találnak partnert.
2013. ápr. 21. 16:39
 4/19 Lantos Szilvia ***** válasza:
76%
Mert érettebbek, biztos pontok az ember életében és hűségesen ragaszkodnak a partnerhez... éltek már eleget, nem hánynak minden hétvégén a bulikban, nem egy szál bugyiban járnak partizni, ja és nem cummantanak le srácokat a wc-ben vagy a dizsi mögött.... na ezért... szerintem. Én is 31 éves leszek a nyáron és egy 27 éves drága emberke a párom, akivel a nyáron házasodunk... szóval az első részében a válaszomnak ŐT idéztem... :)
2013. máj. 6. 12:21
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
Mert a nőket szeretik,nem a buta gyereklányokat.
2020. okt. 3. 17:04
 6/19 anonim ***** válasza:
31%
Anyuci megunja jön pótmama.
2020. okt. 10. 16:27
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Azért szeretem a fiatalabb pasikat, mert helyesek, tele energiával 😉
2020. okt. 10. 16:29
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
"Egyre több". Hát ez elég erős költői túlzás. Én pl. egyet sem ismerek, sem kisgyereket, sem nőt. Nem tudom honnan veszed, de igazából még az utcán sem látok ilyeneket. Én inkább azt látom, hogy az igényszint a nőknél a stabil, érett, egzisztenciálisan és érzelmileg stabil férfiak felé mutat. Mondjuk kulturkör kérdése is, lehet nem azonos körökben mozgunk.
2020. okt. 11. 06:25
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
azért, mert amíg fiatal egy lány, éretlen és nagyon sok pasit leráz, aki igazából jó lett volna utólag átgondolva, de vm apróság nem tetszett benne, ami ma már jelentéktelennek számítana. Utána ahogy családot alapít, a gyereknevelés egyebek miatt ő is felnő, sok dolgot átértékel. Na meg miután elvált, a korabeli férfiak éppen tinikorukat élik újra és nem keresik a velük egykorú nők társaságát, szóval nincs választék, csak azok a 10 évvel fiatalabb pasik maradnak, akik éppen most házasodnának, de a korabeli lányoknak ők kevesek, mert azok mint mondtam minden apróság miatt képesek visszautasítani egy férfit.
2020. nov. 15. 14:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ők tudják, meg kell egyet kérdezni.
2020. nov. 15. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!