Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális egy kapcsolatban, hogy a lány más fiúval üzenetezgetik? Vagy akkor most mi van a lánnyal?
A volt bnőmmel közös meg1ezés után szakítottunk.Míg jártunk ha nem voltunk együtt akkor állandóan sms-ezgettünk. Utána még sokat dumáltunk, mondta is, hogy én mindig megértem meg mindig egy hullámhosszon vagyunk, és velem mindig jól érezte magát, mindig meg tudtam nevettetni.
Lett neki egy hónapja egy barátja, távkapcsolat. A sok sms persze megszünt. A tegnap rámírt messen, hogy hiányzok és nem-e lehet megint, hogy sms-ezgessünk, és megint legyen a cicám (míg jártunk cicának becéztem). Megkérdeztem, h a barátja nem szólna semmit?, amire azt mondta h nem. Úgy vettem észre, hogy szeretik egymást, a státuszába mindig ki van írva, hogy szeretlek, meg néha a srác képe van kirakva az avatarba. Szépen illedelmesen megmondtam neki, hogy jobb lenne ha nem sms-ezgetnénk. Vette is a lapot.
Lehet le vagyok maradva, de én úgy tudtam, hogy a lányok azzal járnak akikkel jól érzik magukat. S amúgyis fura, hogy a fiú mellett más sráccal is szórakozzon. Legalábbis nekem nem esne jól ha a bnőm más srácnak írogatna. Nektek mi a véleményetek?
Én 19 Ő 16

Van egy volt barátom, akivel a szerelem elmúltával is olyan szeretet maradt közöttünk, hogy azt senki kedvéért nem vagyok hajlandó félredobni. Nagyon jó barátok vagyunk, egy csomó közös programot szervezünk, néha nálam alszik ha a szobatársának kell a szoba.
Engem nem érdekelne, hogy az új pasimnak ez nem tetszik, mert egy ilyen kötelék fontosabb. Nem csalom meg, nem jövünk megint össze. Ha nem bízik bennem hát ágyő.
A cicás részt leszámítva sztem nincs ebben semmi rossz.

Én azt gondolom hogy ez manapság normális, természetes dolog sajnos, hogy van egy lánynak barátja és más pasikat 'hajt' és flörtöl velük az aktuális mögött.
És ezzel csak az a baj hogy ha a lány egy olyan pasit ismer meg aki jobb az előzőnél akkor bizony az előző pasinak lapát van.
Sajnos ez van:/

Én a 16:02-essel értek egyet. Azzal smsezik, akivel akar, nálatok ez azért furcsább, mert neki konkrétan a "cicázás" hiányzik. Lehet, csak barátként akar. Azért, mert szakítottatok, nem kell teljesen elszakadni.
Az én barátomnak rengeteg lány barátja van, sokat találkozik velük. Nem zavar. A volt barátnőjének egy hónapja volt az esküvője, ő volt a tanú. Egy másiik volt barátnője mikor Spanyolországból hazajövet nem tudott hol aludni, nála aludt. Igen, a szobájában. Megbeszélte velem, először én is kicsit furcsálltam a dolgot, aztán rájöttem: ha meg akar csalni, úgyis megcsal akkor, ha én nem tudok róla. Annál viszont tudom, hogy jobban szeret, hogy megcsaljon és inkább szakítana előtte. Ezért teljesen nyugodtan mondtam, hogy aludjon csak ott a lány. Két nappal később kaptam a lánytól egy emailt, hogy mennyire kedves és jófej vagyok, hogy nem akadtam ki, és reméli, hogy a barátom nagyon boldog velem és továbbra is ennyire szeretjük majd egymást...
Ennyi a lényeg.
Ha szereted a lányt, mint embert, akkor miért ne beszélhetnétek? Valószínű a barátja is tud rólad, ha azt mondta, nem zavar. Ha te nem akarsz, hát nem, de ezt ne fogd arra, hogy nem akarod megbántani a barátját.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!