Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam az osztálytársam tudtára, hogy tetszik nekem?
Nem arra gondoltam, hogy szemtől szemben megmondom neki. A fiúk milyen jelekből veszik le, ha tetszenek egy lánynak? Ezzel a fiúval nem nagyon szoktunk beszélni, csoda, ha hetente váltunk néhány szót. Néhányszor már megérintett, pl direkt úgy ment el mögöttem, hogy megérintett és ezért még bocsánatot is kért, vagy ha odajött hozzám beszélni pár szót, akkor is hozzámért mikor megszólított. Néha-néha észreveszem, hogy órákon néz. Én hogyan közeledhetnék hozzá? Elhívni nem merem, mert mi lesz, ha nemet mond? Annyi még a "gond", hogy szünetben sem nagyon tudok odamenni hozzá, mert az osztályban a legjobb barátnőm (amúgy rajta kívül vannak még, meg nem is ő az igazi LB-m) nem mondja, hogy tetszik neki, mert rákérdeztem, de állandóan lájkolgatja a fiú képeit, órán is bámulja őt, meg állandóan ha pl a fiú mellett van hely rögtön odaül. A fiúnak nem tetszik a csaj, mert kerüli őt, meg többször volt már "sulis-ügyben", hogy inkább fiút választott, nem ezt a lányt. Ehhez a lányhoz még sosem ért hozzá, beszélni is csak úgy beszélt vele, hogy a lány kérdezgetett, a fiú meg egyszavas mondatokban válaszolt, meg pár embertől hallottam is, hogy ez a fiú nem bírja azt a lányt.
16/l
Csak menj oda és mondd meg neki...nem fog nemet mondani.
A másik lányt meg sz.rd le...
Amúgy te komolyan 16-vagy? A leírásból gondoltalak kb 13-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!