Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet gond? Tőlem is elfogja várni egy idő után?
Figyelt kérdés
A barátom egyre komolyabban veszi a sportot azért, hogy szép izomzatot építsen magára. Én viszont rohadt lusta vagyok bármi ilyen dologhoz. Tudom, hogy ez nem jó, de utálok sportolni. ha ő a tökéletes testre törekszik egy idő után tőlem is elvárja majd, mert azt látja szépnek? Zavaró az ilyen embereknek, ha a másik nem tesz érte semmit?2013. ápr. 21. 08:29
1/2 stiw válasza:
nem hiszem, hogy elvárná. de ezért heti 1-2x nyugodtan el mehetsz magadtól futni, hidd el, nagyon örülni fog neki. :)
2/2 anonim válasza:
szerintem csak előnyöd lehet abból, ha te sem nézel ki rosszul, és néha futsz. de nem hinném, hogy elvárja tőled, de ha igen, azt meg úgy is észreveszed majd, mert célozgatni fog rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!