Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el vagy maradjak vele? Nem tudok meghozni egy fontos döntést, tudom ha vele maradok nagy változás lesz az életembe, de ha ott hagyom akkor is.

Figyelt kérdés
Van egy párkapcsolatom már kezd elég komolyra fordulni, de nem tudom akarom e. Szeretem nagyon, életemben senkit nem szerettem így de teli vagyok kétségekkel, van hogy többet vagyok szomorú emiatt a szerelem miatt mint boldog. Nem tudom jó e nekem vele, de azt tudom hogy nem lenne jó nélküle sem. Sokkal jobb lenne nélküle, ha bele gondolok mi volt ő előtte. De mióta berobbant az életembe és felforgatta azt, azóta nem tudom elképzelni nélküle, de vele minden kilátástalan, nincs jövőnk.. Félek vele maradni mert olyan dolgokra venném rá magam Ő érte amik nem jók. De nélküle meg üres lennék.
2013. ápr. 20. 20:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hamár ennyi minden felgyülemlik benned és tele vagy kétségekkel akkor bizony ami jelenlegi helyzetben boldogságnak tűnik az kudarcba is fulladhat a kételyek miatt amikre nincs válasz.

Mert ha lenne akkor tudná az ember h mit tegyen, vagy mit ne. De a válasz csak a jövőben létezik ami távoli és kiszámíthatatlan.

És olyan tettet nem érdemes elkövetni aminek később súlyos következményei lehetnek rád nézve.

Ricsi a bohóc jól járt, szerették egymást Ágicával, és ágica szintén ezen aggódott hogy mi lesz ha kisegíti őt egy bizonyos összeggel, és nem tudta eldönteni hogy miért akarja odaadni neki a pénzt, hogy azért mert sajnálja vagy azért mert valóban oda akarja adni, végül odaadta neki a pénzt. Ezután Ricsi a bohóc lelépett eltűnt a képből mondván rendbe kell hoznia az életét, a lány összetört teljesen, rájött h hibázott, végül amiért nem a józaneszére hallgatott hanem a szívére ezért annak okozott igazán fájdalmat.

2013. ápr. 20. 21:12
 12/21 A kérdező kommentje:
tudom hogy bánik a nőkkel, az elején engem is kutyába vett de már teljesen más tisztel meg azt mondja szeret amit érzek is, de van hogy nem. De még mindig lehet hogy mindez csak azért van, mert belőlem próbál más életet kezdeni magának. Nem úgy hogy pénzt kérne kölcsön mert nekem sincs, ezt tudja ő is, hanem egészen más módon, és ennek hatalmas ára lenne méghozzá én magam és nem tudom megtenném e ő érte és ha igen utána mi lenne. Utána azt mondja nem is kell, mert jó hogy én tisztességes vagyok mellette. Utána meg megint mikor nincs pénz akkor ki van idegileg nem bírja elviselni körbe néz és rosszul van és olyankor megint csak az van benne hogy neki olyan nő kell aki jobbá teszi az életét, és megteszi Ő érte. November óta vagyunk együtt
2013. ápr. 20. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Neked kell döntened.
2013. ápr. 20. 21:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Ha vele maradok később megbánom.. Ha elhagyom azt is megbánom. Sehogy nem jó, kinyújtóztatom amiért ezt csinálja velem, na mindegy most jó darabig nem keresem és meglátom mi lesz
2013. ápr. 20. 21:36
 15/21 anonim ***** válasza:
nézd ha kétségeid vannak, akkor az nem véletlen, mindig az első gondolat a jó, én így voltam, folytattam, ma már tudom kár volt, nézd Neked kell végig gondolni mi az ami a kapcsolat mellett és ellene szól, ehhez mérten döntsél N
2013. ápr. 20. 21:36
 16/21 A kérdező kommentje:
Ha kilépek az életéből Ő akkor sem fog kilépni az enyémből és ezt tudom jól, le se tudom vele zárni, mert mindig vissza fog jönni és nem fog hagyni tovább lépni én meg félek egy idő után nem tudnék neki nemet mondani.
2013. ápr. 20. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez butaság, olyan nincs hogy valakivel ne lehessen befejezni egy kapcsolatot. Az már csak arra menne ki h élősködik rajtad.

Alapból egy határozatlan lány vagy az a baj, nem csak azt nem tudod h vele kapcsolatban mit tegyél hanem az életeddel sem.

Gondolom nem 70 éves vagy hogy ne lenne esélyed egy szép életre...

2013. ápr. 20. 21:43
 18/21 ASOT ***** válasza:

Nekem is van egy mesém, eléggé tanulságos!

Egy életre szóló lecke

Volt egyszer egy csoport béka...

... akik versenyezni akartak.

Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni.

Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat.

Elkezdődött a verseny...

De...A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára.

Ilyeneket mondogattak:"Oh, de fárasztó!!!Sosem fognak feljutni!"

Vagy:

"Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!" békák kezdtek lemaradozni...

...egyetlenegy kivételével aki élénken kapaszkodott felfele...A nézők kiabáltak:

"Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!"Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza...

...Csak az az egy haladt tovább kitartóan...Egyáltalán nem akarta feladni!

Végül mindenikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.

Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.

Ekkor derült ki, hogy...A győztes béka SÜKET volt !!!

A tanulság?

Sose hallgass azokra az emberekre akik mindig negatívok és pesszimisták...

...mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol!

Gondolj mindig a szavak erejére,

mert bármit hallasz vagy olvasol befolyásolja tetteidet!

Tehát: Légy MINDIG...

OPTIMISTA!

És leginkább

Légy egyszerűen SÜKET ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!

Gondold ezt:

Bármi sikerülhet neked ha igazán akarod!

2013. ápr. 20. 21:47
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez egy szép történet volt, ami kevés emberrel esik meg.. Nem minden úgy van ahogy azt mi elhatározzuk. Mindig vannak befolyásoló tényezők amik miatt nem teljesülhet amit szeretnénk. És igen itt is így van én amúgy sem vagyok biztos abban hogy jobb lenne nélküle és ha megpróbálnám ott hagyni és ő erősen húzna vissza lehet nem lenne "erőm" elutasítani.. márpedig tudom hogy így lenne akartam én már abba hagyni vele de nagyon akaratos és erőszakos én meg szerelmes.. :S
2013. ápr. 20. 21:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem nézel te túl sok szappanoperát? A szerelem nem ilyen bonyolult.
2013. ápr. 20. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!