Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt hogy nem tudtál lemondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy nem tudtál lemondani arrol a személyről aki visszautasított?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
volt, és most is ezen megyek keresztül. a legrosszabb az, amikor játszanak veled.
2013. ápr. 22. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Van is, és most szeptemberben lesz 2 éve már... de nem tudok/akarok lemondani róla!!! Talán ez volna az igaz szeretet/szerelem, csak kár hogy egyoldalú... :/
2013. ápr. 23. 00:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Ah, még kiscsirke koromban beleszerettem az unokatesóm osztálytársába. Mivel csak a nyári szüneteket töltöttem náluk alig vártam, hogy újra láthassam.

Aztán egy szép napon felfigyelt rám és 15 évesen elhívott bulizni... minden szépen alakult egészen addig amíg meg nem látta az exét és ott nem hagyott a buli közepén a fenébe érte.

Áh, nem esett rosszul kicsit se!:(

De tudtam, hogy eljön még az én időm:) Mikor később találkoztunk több év elteltével, mindent megtettem, hogy újra járni akarjon velem és egyáltalán nem volt nehéz dolgom vele, nagyon tetszettem neki. És ekkor én ejtettem őt az "exemért".

Pont úgy ahogy ő tette velem, magyarázat és minden egyéb dolog nélkül. Szemét dolog volt? Lehet, de megérdemelten kapta...

2013. ápr. 23. 01:42
 14/17 anonim ***** válasza:
12-es! Csak azt hiszed, hogy ez az igazi szerelem. Majd ha túllépsz rajta és megismerkedsz valakivel, aki tényleg akarni és szeretni fog Téged és Te is szeretni fogod, rájössz, hogy az semmi nem volt ahhoz képest. Én kb. 2 évig epekedtem valaki után, majd kilábaltam belőle, megtetszett valaki más. Azzal még nem lett semmi, sőt utána több próbálkozás is volt, de most hogy közel 1,5 éve együtt vagyok a párommal (aki nem az epekedésem tárgya volt) beláttam, hogy az semmi nem volt....
2013. ápr. 30. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Eddig nem akartam bevallani magamnak mert erősnek akartam tűnni de ... nem egészen tudok lemondani egy srácról. Egy éven át szenvedtem azért, hogy észrevegyen majd amikor megtörtént én voltam a világ legboldogabb embere :D :) Elmentünk párszor moziba áthívott magához csomót beszélgettünk, és egyszer azt mondta, hogy imád :) azt hittem komolyra fog fordulni a helyzet de 3 hónap után azt mondta a szemembe, hogy nem érez "semmi extrát"... nem sokkal utána rányomult egy másik csajra a sulinkból, láttam mind végig, hogy tetszik neki de áh... Életemben nem esett még valami ennyire rosszul :/ És azóta is néha abban reménykedek, hogy meggondolja magát. :/ Pedig nagyon nem kéne :D Ja mindennek a tetejébe ő az osztálytársam, tehát minden nap néznem kell ahogy egy olyan lányra nyomul akinek mellesleg van barátja...:D:D Ciki helyzet de ez van, tudom, hogy lesz 1000x jobb is :) Csak most még az elején nehéz.
2013. ápr. 30. 16:14
 16/17 anonim válasza:
Utolsóó én pont ebben a szituációban voltam, de a srác sokáig huzta a dolgot h tetszek neki nem a végén meguntam és mondtam h legyünk barátok :S (megbántam) mert mondta h bejövök neki és most ugy látom probál tovább lépni azaz neki sikerül is és most reménykedek h hátha ujra lesz egy esély megint. ÉÉÉÉS nem rontjuk el :D
2013. ápr. 30. 16:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Épp ebben a helyzetben vagyok,csak mi félreértettük egymást.Beszéltünk párszor,mondott nekem dolgokat,amik nekem jól estek,és azt hittem hogy akar tőlem valamit,eközben beleszerettem,és kiderült hogy semmi különöset nem akar tőlem,csak kíváncsi volt hogy milyen vagyok.Szimpi vagyok neki,aranyos és szép,így írta de fiatal vagyok hozzá. (5 év van köztünk)
2013. máj. 4. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!