Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek, ha egy lány szeret főzni, takarítani, mosogatni?
Szerintem csak különös...Sok,sőt,minden nő ez ellen lázad,ami óta rá jöttek,hogy lehet lázadozni...
Nem is tudom,attól vonzóbb nem leszel,se taszítóbb párválasztásnál.De utánna együttélésnél igen.
Ha viszonyítod magad a "kis krvákhoz", akkor a saját önértékelésedet másokhoz viszonyítva alakítod ki, tehát elismerésre vársz... ez a kérdés ezt az igényedet szolgálja ki. Te vagy a világ legtökéletesebb lánya, ilyen nőt akar mindenki, már meg is kérték a kezed, legyél boldog! :)
Minek foglalkozol másokkal, ha te élvezed a házimunkát?
Én is élvezem 22 éves fiú létemre, de nem reklámozom magam, hogy "jajj csajok, kinek jön be ez?***"
mintha csak ez lenne az egyetlen "eladható" tulajdonságod, hogy házi rabszolgának jó leszel... :DD
szuper! :D máshoz nem értesz? azt is írd a soraid után le, hátha akkor komolyabb ajánlatot is kapsz, mint a házastársi "felkérés". :D
Puszil az alteregód! :D
:D ez már most jó benned, hogy jól kezeled a bunkókat! Nem csak takarítani tudsz, hanem kezelni a nyers, tényeken alapuló fájdalmas igazságot! :) (én vagyok a bunkó, elismerem, de jó "teszt volt" arra, hogy kiderüljön, nem csak takarítani tudsz :D)
puszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!