Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mi lenne a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
A lényeg az h pénteken szakítottunk a párommal, v is a volt párommal, és ami még jobban megnehezíti a dolgot, hogy együtt dolgozunk :/ és én ott akarok maradni a cégnél,ő meg tuti ott fog maradni, de olyan rossz , mit csináljak ? az a baj h nem tudom mit kellene tennem, mert szeret, szeretem de elb@sztam :/ és most nem ad még egy esélyt, nekem, igaza van mondjuk, mert én rontottam el, mert mikor egy hónaposak voltunk szakítottam vele mert nekem sok volt a személyisége ... kicsit beteges, és szakítás után úgy volt h összejövök az előtte lévő exemmel és azzal meg megtörtént ami megtörtént, de úgy h már külön voltunk aztán újra összejöttünk és beleszerettem, ő meg megtudta, de nem akartam elmondani, mert h megszerettem, és úgy könyvelte el h megcsaltam, és aztán megbocsátott, és minden jó lett. aztán apukám decemberben meghalt ésnálam elkezdődött egy káosz onnantól ő sem foglalkozott velem, és én meg akkor igényeltem h szeressen vki meg törődjön velem, ő meg nem tett mást mint folyton nyomkodta az iphone 5jét :/ nah meg nyúzott folyton meg ilyenek, és én ezt nehezen viseltem :/ és minden nap volt egy vita :/ sőt este, reggel és most azt mondta h mivel én soha nem fogom neki engedni, hogy ő irányítson , mert akaratos és makacs vagyok, és így nem akarja folytatni, és mondtam neki h adjone gy esélyt, de azt mondta hogy nem, mert neki nyugalom kell, és hogy nem tud így élni, de szeret, csak nem akarja ezt, nah meg most h kint van megint elkezdte azt az életmódot amit előttem, szal azt a kicsapongót :/ ami tudom h nála egy fajta védekezés, mert ő maga mondta, hogy ez így van :/ Mit csináljak ? felejtsem el? vagy mutassam meg neki h megtudok változni és hátha majd a jövőben együtt leszünk ?
2013. ápr. 20. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ti jobb, ha hagyjátok egymást...
2013. ápr. 20. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen meggondolatlan és idióta hülyeségeket tinik szoktak elkövetni, hagyjátok egymást békén! Jobb lesz úgy mindenkinek.
2013. ápr. 20. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül tinik...
2013. ápr. 20. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem is kell ahhoz tininek enni hogy valaki olyanokat tegyen vagy mondjon ami butaság és felesleges.
2013. ápr. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!