Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon engem fog választani?
Figyelt kérdés
Üdv! 21 éves lány vagyok ! januárban egy házibuliba voltam , és ott nagyon tetszett egy fiú persze nem mondtam el neki de másnap megtudta, rám írt facebook-on beszélgettünk, azonban mint kiderült volt ott egy lány (Szilvi) akivel már a bulin összeismerkedett. Azt mondta, hogy tetszem neki, de őt előbb ismerte meg ! Én ezt elfogadtam és ezután jött a bonyodalom.. ők összevesztek és ez a lány kért egy hónapot, hogy átgondoljon mindent és ez a srác addig nálam kötött ki ! Soha életemben nem gondoltam, hogy létezik ekkora szexuális vágy két ember között mint köztünk! Egyszerűen tudom, hogy nem kellett volna és nem volt helyes de nem tudtam ellenállni és sokszor voltunk együtt! Azonban ő most újra együtt van a Szilvivel, de tegnap beszéltünk telefonon és mondta, hogy sokat gondolkozik azon, hogy jó-e ez így neki és hogy sokat gondol rám.... Szerintetek van még remény? ( Én úgy gondolom, hogy most azonnal nincs és nem fog miattam el hagyni senkit de lehet, hogy később... de addigra meg lehet nekem lesz más) !!:)2013. ápr. 20. 09:05
1/3 anonim válasza:
Á csajszi, ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.. Én egyébként ugyanebben a helyzetben vagyok, és ahogy te, én is még mindig futok utána, mert nem tudom elfogadni a dolgot. Viszont egy dolog biztos, hogy senkinek ne legyél a második lehetősége, mert akkor mindig talál majd nálad jobbat. Szerintem ez az 'őt ismertem meg hamarabb' elég kamu duma, valamiért jobban tetszik neki az a lány.. El kéne felejtenünk ezeket a fiúkat és újakat keresni..:) (Tudom, mondani könnyű..)
2/3 anonim válasza:
Szedd össze magad! Nő vagy legyen benned azért tartás. Én nem ismerem a srácot de felrakott a polcra befőttnek. Ha majd szétmegy esetleg a Szilvivel akkor ott leszel neki tartalékba. Bocs ha kicsit nyers volt a véleményem.
23/F
3/3 Polipop válasza:
Aha, de sajnos őt látta meg előbb. Hát ez gáz. Mindkettőtökkel jól kitolt ez a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!