Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmet, hogy örülnék ha normális férfi odajönne hozzám, rám írna?
Figyelt kérdés
Aki intelligens is, nem csak hiszi magáról. Ha nincs senkim, nem szeretek eljárogatni és amúgy sem lenne kivel. Jobban szeretem a nyugisabb helyeket ahol kevesen vannak és nem ordít a zene. Szívem szerint már pólot nyomtatnék, hogy barátnő ingyen elvihető. :D
21/N
2013. ápr. 19. 19:51
11/25 A kérdező kommentje:
Igen. Identitásom feltüntettem a kérdésben. Most is voltam futni, járok ilyen helyekre, de semmi.
2013. ápr. 19. 20:02
12/25 A kérdező kommentje:
Nem az eseteim az olyan magamutogató férfiak akik táncolni járnak. Gondoltam már rá de b
2013. ápr. 19. 20:04
13/25 A kérdező kommentje:
Béna vagyok a tánchoz.
2013. ápr. 19. 20:04
14/25 A kérdező kommentje:
Meg pont én kellenék a sok nőstény közül... :D
2013. ápr. 19. 20:05
15/25 anonim válasza:
Nem arra írtam,hanem volt egy ilyen nevű felhasználó is.
16/25 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy pont Te nem kellenél valakinek onnan?
17/25 anonim válasza:
No, majd szólj ha készen lesz a póló! ;)
18/25 anonim válasza:
Nehogy azt gondolt, hogy salsázni a magamutogató férfiak járnak. Inkább olyan 25-30 év körüli férfiak akik szeretnék egy kicsit a személyiségüket fejleszteni (megtanulni csajozni :) ), ill. az átlagnál kulturáltabb nőre vágynak.
Pl. olyan fiatal mérnökök, akiknek a környezetében egyetemen és munkahelyen sincs sok fiatal nő, és mivel kicsit visszafogottabbak, szórakozóhelyeken nehezebben ismerkednek, ill. nem is piás csajokat akarnak felszedni.
19/25 anonim válasza:
Mondj egy helyet és időpontot, ahol véletlenül sétálni fogsz és majd véletlenül pont arra járok és leszólítalak ;)
20/25 anonim válasza:
Én ilyen lányt keresek régóta, de eddig nem találtam, mert nem járnak el. Hol lehet veled beszélni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!