Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy ez tényleg nem az én hibám?
barátom rendelt vmit postán, de hozzám küldette, mert nála nem mindig jönnek meg a dolgok. Tegnap közölte h ma kell neki az a dolog és ő azt hitte h majd el tudom neki vinni, de nekem erről persze nem szólt h erre számít és szerveztem programot. Már ezen eleve hőbörgött de aztán bocsánatot kért h nem az én hibám ez csak azért izélt, mert máshogy tervezte. Jó. Ma megbeszéltük h összefutunk és odaadom. Ő az egyetemről jött, én meg mentem egy barátnőmhöz akinél ebédelni akartunk és csak egy óránk volt ár főzéssel együtt. Felhív a barátom h várjam meg a megállóban, de mondtam neki h nem tudok még negyed órát itt állni, mert akkor nem tudunk főzni. Végül utána futottunk össze átvette a csomagot se csók semmi elment. Utána mentem mondom mi a franc van most haragszik rám? Igen, mert h nem tudtam rá várni hamarabb. Én ezt nem értem, miért baj h végre találkozok ezzel a barátnőmmel akivel egyetlen óránk van mert utána mentünk vmi programra még időre és őt is tartóztassam fel, szóval én mondjam le a programom csak mert ő azt a hülye csomagot akarja...nem értem miért ő sértődik meg...iszonyú rosszul esett szerintem nem viselkedünk így azzal akit szeretünk...szerintetek?
22L
nem vele találkozhatok végre hanem a barátnőmmel.
Vele többet is találkozunk és nem hiszem h érdekből jár velem....
Én megértem h stresszel mert egyetem és munka mellé most még vmi ismerősét is befogadta pár napra de nem rajtam kéne levezetni h nem tudta velem előre megbeszélni ezt a dolgot a csomaggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!