Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múlton rágódni?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátommal. Elég viharos volt a kapcsolatunk, de kb. fél évvel ezelőtt minden megváltozott és most már kiegyensúlyozottan élünk. Azonban ha rossz passzban vagyok eszembe jutnak régi sérelmek és úgy érzem, nem tudok ezeken túllépni. Fog ez valaha változni?
2013. ápr. 19. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
egy enyhébb agykárosodás segíthet elfelejteni
2013. ápr. 19. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Nagyon boldogok vagyunk, de néha bevillan egy emlék, hogy mekkora szemét is volt velem egyszer kétszer, és nagyon rossz. De ahogy telik az idő, és ha nem történik újabb sérelem, akkor a múlt homályába vész.. és egyre jobb.
2013. ápr. 19. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
"A múlton rágódni?" ... felesleges.
2013. ápr. 19. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Ha nem tudsz neki megbocsájtani, akkor jobb szakítani, mert így csak mindkettőtök életét tönkreteszed.

2013. ápr. 19. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A múltból tanulni lehet de szerintem fölösleges agyalni rajta.Nyilván azért vannak olyan dolgok amiket nagyon nehéz elfelejteni de próbáld meg valahogy túltenni magad rajta
2013. ápr. 19. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
ha semmi nincs a régi énjéből, akkor felejtsd el a múltat. ha újra előjön, rúgd ki.
2013. ápr. 19. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs jövője ennek.... Tudom mit jelent megbántva lenni.

21/N

2013. ápr. 19. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!