Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányokat érdemes komolyan venni vagy jobb nem rágódni miattuk?
A 16-18 éves korosztályra gondoltam.
(Kérlek normális válaszok legyenek)
Nagyapám mondta mindig:
"Kisunokám... sose akard megérteni a nőket, mert beledöglesz!"
Miért akarod őket komolyan venni?Miért kell 16-18 éves lányokba a komoly párt látni?
Szórakozz.Élvezd ki őket.
Ez szerintem nagyon változó. A többséget nem biztos,de ha senkit nem veszel komolyan közülük,az sem igazságos. Ahhoz meg kell osmerned az adott lányt,az értékeit,az igazi énjét,stb,az dönti el ezt,sajnos nem érdemes általánosítani.:)
16/L
én úgy gondolom,hogy mind a pasik és mind a csajok nagy része már azokból a "basszunk be és keféljünk egy jót stílust" követik sajnos,de ezt,ha megismered úgyis ki tudod szűrni jó esetben,ha vagy annyira ügyes,mert sokan nem ismerik fel,mert még ők sem elég érettek egy komoly kapcsolathoz...bár szerintem elég feltűnő jellemvonásaik és viselkedési formáik vannak
19/L
# 5/7
Mi vagy te Szögedi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!