Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megcsókolt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsókolt egy lányt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy hete járunk,és most derült ki hogy mikor elkezdett irántam érezni valamit,(eddig csak barátok voltunk) megcsókolt valakit a baráti körünkből.(nem mondta meg hogy ki az.) azt mondta egyiküknek sem jelentett semmit,de én ezt nem tudom elhinni,de akár hányszor elképzelem..

ti mit tennétek a helyembe?

2013. ápr. 18. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Kocc.
2013. ápr. 18. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz a pali. minek csókolta meg?
2013. ápr. 18. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:

na nem jelent semmit, hány lányt fog még így megcsókolni, hogy nem jelent semmit, jó duma, de én ezt nem veszem be,

Te mit csinálsz, ezt nem tudom, de én keresnék másik srácot, aki érdemesebb arra, hogy veled legyen N

2013. ápr. 18. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy hete jártok és MÁR megcsókolt valaki mást?!?

Tesó, menekülj!!!

2013. ápr. 18. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
igazából ez előtte volt,mikor kezdett irántam többet érezni,mint barát. akkor még nem jártunk.
2013. ápr. 18. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Dobd ki a francba :D
2013. ápr. 18. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Dobd!!! ha valóban tetszettél már akkor is neki, akkor nem tette volna ezt meg!! Hidd el nekem is volt ilyen, de nekem 5 hónap járás után derült ki, hogy már 2 hónapja egy másik csajjal látják csókolózni..és engem az utcán szóltak le,hogy hogyan tudok vele együtt lenni.(gondolhatjátok milyen váratlanul ért az egész, AZONNAL DOBTAM ÉS NEKED IS EZT KELL TENNED!!)
2013. ápr. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!