Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most miért csinálja velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért csinálja velem?

Figyelt kérdés

Van egy lány 18 én fiú vagyok 20. Nagyon jó barátság és szerelem közötti kapcsolatot ápolunk amolyan lelki társak vagyunk, ha egyikünknek gondja, baja, panasza van akkor meghallgatjuk egymást és segítünk is egymáson. Mindent megtudunk beszélni, jól érezzük magunkat egymás társaságában. Több mint 4 éve ismerjük egymást.

A gond ott kezdődik hogy talált magának egy srácot a neten szóval táv.kapcs és csak hétvégente, szünetekben találkozgatnak, 23-25 év körüli. Na most a srác utál engem amiért ilyen jól megértjük egymást a csajjal. A csaj nekem azt mondta hogy kb. 2-3 hét után megunta a srácot és nem járnak már. Ellentétben ezzel én megtudtam ismerősöktől, facebook-ról (na facebook-on meg aztán olyan kamu zápor van hogy arról inkább nem írok) és láttam is őket hogy továbbra is együtt vannak.

És a csaj hazugságot hazugságra tetéz: ha hétvégente hívom valahova hogy "bandázzunk" akkor mindig kitalál valami mesét. Ezek a mesék túl átlátszóak szóval ebből is rájöttem hogy hazudozik. És még itt van ez is: a csaj a következőt csinálja:

a srácnak azt hazudja hogy velem már nem beszélget nem találkozik velem, nekem pedig azt hazudja hogy a sráccal nincs együtt, nem találkozgatnak és már nem érdekli őt.

Nekem nem az a problémám hogy együtt vannak-e vagy sem hanem az hogy hazudik aki állítása szerint a legfontosabb ember számára a világon mert én sosem hagytam eddig cserben.

Ha pedig rákérdezek a csajnál hogy mi van ezzel az új barátoddal akkor a következő jön: Nem érted hogy már nem vagyunk együtt?!, Azt hiszed hazudok?!

Szóval én vagyok beállítva rossznak mert nem hiszek neki. És azt feltételezem hogy képes hazudni. Amit egyébként utál ha vele teszik! (ez amúgy tök poén)

Ui.: tegnap előtt megbeszéltem a csajjal egy találkozó 13:25-re, szeretett volna venni magának ruhát erre amikor hívom folyamatosan foglalt (a sráccal mobilozik éjjel nappal nekem azt hazudja ismét hogy Nagymamájával beszélget...) végre leteszik hívom kicseng hagyta csengeni és kész passz taliból nem lett semmi. Tegnap meg feljött Skype-ra láthatatlanul de bukta volt mert a Skype bejelezett csak gyorsan átváltotta szóval velem nem beszélt de a sráccal szinte 100% hogy igen.

Lesz neki május 3-án ballagása amire meghívott és utána a saját, családi bulijára is, kíváncsi leszek mi sül ki ebből. Ha megjelenik a srác is akkor szépen beszélek vele és ott hagyjuk a csajt mind a ketten. Mert a sráccal nekem igazából semmi bajom a csaj csinálja itt a felhajtást.

Egyébként direkt játszom is a hülyét, tudatlant aztán ha megjön neki az esze hogy ezt nem kéne akkor szépen az arcába megkapja eme kis leírást és jóccakát. 1 Biztos nem én fogom húzni a rövidebbet!

2013. ápr. 18. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. ápr. 18. 12:37
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 kicsit bővebben ha kérhetem
2013. ápr. 18. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak poén volt. Mi a kérdés? Szerelmes a barátnőd és megkattant. Bár attól még nem kellene össze-vissza hazudoznia.
2013. ápr. 18. 12:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Hogy miért hazudozik nekem össze-vissza amikor tudja nagyon jól hogy nem zavar ha együtt vannak?
2013. ápr. 18. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
gondolom próbál 2 vasat tartani a tűzbe.
2013. ápr. 18. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért hazudozik - gondolom - mert ez probléma forrása köztetek. Erről ő veled nem akar beszélni. Hisz nem keveset írsz itt is róla, tehát foglalkoztat a dolog.

Ettől még nem szép és abszolút helytelen hogy hazudik.

Ha tényleg csak a barátod és a kapcsolata nem érdekel, akkor nem hiszem, hogy érdemes ebből ügyet csinálnod. Ez az ő magánélete, amiből úgy döntött kihagy. Ezt tiszteletben is tarthatod akár.

Amúgy miből gondolod, hogy a srác hallgatna rád? Most érted, elvileg a lány már a barátnője (ha a feltételezésed igaz).

A lányt lehet kellemetlen helyzetbe hozod, igen. De ő elvileg egy jó barátod. Szerintem békén kéne hagyni. Max teszel egy szúrós megjegyzés neki a bulin (ha feltűnik a srác), hogy rávilágíts lám-lám hazudott.

2013. ápr. 18. 12:56
 7/10 A kérdező kommentje:

#5 de poén hogy nekem azt mondogatja hogy ő se szerelmes belém

#6 végül is igazad van, most hogy így belegondolok mert nem érzek iránta szerelmet (max. ágyba vinném :P) Srác meg ha megjelenik asszem ő is észhez kap hogy hoppá akkor neki is hazudott a csaj

2013. ápr. 18. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert még éretlen és konfliktuskezelésből egyes. Hagy a fenyőbe...
2013. ápr. 18. 13:32
 9/10 A kérdező kommentje:

csak azt nem értem hogy akkor miért kell velem minden kapcsolatot megszakítani kb. 1 hete eggyáltalán nem beszél velem

Most akkor mégis mi vagyok én neki? (mondjuk sejtem....)

2013. ápr. 20. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen a végére értem 20 perc alatt, bár megnéztem volna egy Esmeralda részt, vagy olvastam volna Háború és békét, de NEM, végig kellett olvasnom, mert h*lye f*sz vok. Hagyd a f*szba a hazudós csajt, s add ki a sztorit könyvben, mert úgy látom írni szeretsz.
2013. ápr. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!