Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egy pasinak legalább 70 csaja volt?

Figyelt kérdés
Gondolkodóban vagyok hogy érdemes-e vele foglalkozni,miután megtudtam hogy a most 27 éves srác ( 13 éves kora óta nem szűz) körübelül 70 nővel volt de pontosan nem tudja megmondani mennyivel (budapesti a srác,szex-komoly kapcsolat ebben összevonva)....mi a véleményetek? szerinte mikor nem volt komoly kapcsolata, fiatalként kell élni..

2013. ápr. 18. 01:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ha felvállalod a rizikót, hogy te sem leszel nála a végső, akkor miért ne foglalkoznál vele? Mindenesetre az az ilyen nőfalók nem a hűséges kategóriába tartoznak.
2013. ápr. 18. 02:50
 22/32 anonim ***** válasza:

70? De hát az csak két jegyű...

Egyébként nem tudom, nekem elég soknak tűnik. De az is lehet, hogy "kiélte" magát, és példás családapa lesz. Van ilyen is.

2013. ápr. 18. 03:07
 23/32 anonim ***** válasza:

Te leszel a 71. lyuk.:D

Ilyen eredménnyel golf bajnok is lehetne.Tiger Woods 2.:D

2013. ápr. 18. 05:01
 24/32 anonim ***** válasza:
Viccet félre téve ,szerintem aki ennyi nővel volt,az nem élvezetből tette,hanem azért,mert bizonyítási kényszere van,mert valmiért talán nem érzi eléggé férfinek magát.
2013. ápr. 18. 05:11
 25/32 anonim ***** válasza:
Ilyen pasikat mindig is kerültem. Ilyennél valami probléma lehet az önbecsüléssel.. Arról ne is beszéljünk mennyi betegséget össze lehet szedni ennyi "kapcsolat" alatt.
2013. ápr. 18. 06:04
 26/32 Antonius Caepio ***** válasza:
Nagy esély van rá, hogy te is csak egy számjegyként végzed, ugyanakkor butaság lenne bármiféle törvényszerűséget látni a partnerek mennyisége mögé. Amíg megfelelően viselkedik veled, addig ne ítéld el.
2013. ápr. 18. 06:50
 27/32 anonim ***** válasza:
Te leszel a 71., és nemsokára jön a 72.
2013. ápr. 18. 08:06
 28/32 anonim ***** válasza:
Tényleg undorító ha egy pasi azt hiszi, minél több nővel volt, annál nagyobb f.szagyerek. Az én barátom is ilyen, akit csak lehetett megd.gott, aztán szevasz, nem kellesz. Én vagyok az első komoly kapcsolata, lassan 4 éve vagyunk együtt, igaz közben volt egy kis szünet, mert megbolondult, hogy ő még élni akar... De mostanra már mondja is, hogy kiélte magát és nem kellenek már a ribancok, hanem a stabil, boldog kapcsolat. Na most ezt vagy elhiszem, vagy nem. Bizalom kérdése.
2013. ápr. 18. 08:51
 29/32 anonim ***** válasza:
Te leszel nála a 71. de előtte csináltass rajta 1-2 vizsgálatot hogy a 70 től nem e kapott e el valamit...
2013. ápr. 18. 11:37
 30/32 anonim ***** válasza:
Hímringyó. Még egy Kurv.a is megirigyelné ezt a számot:DXD:DXD:D
2013. ápr. 18. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!