Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egy pasinak legalább 70 csaja volt?

Figyelt kérdés
Gondolkodóban vagyok hogy érdemes-e vele foglalkozni,miután megtudtam hogy a most 27 éves srác ( 13 éves kora óta nem szűz) körübelül 70 nővel volt de pontosan nem tudja megmondani mennyivel (budapesti a srác,szex-komoly kapcsolat ebben összevonva)....mi a véleményetek? szerinte mikor nem volt komoly kapcsolata, fiatalként kell élni..

2013. ápr. 18. 01:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Süket vagy? Most mondtam, hogy nem számít, hogy hány nővel volt/nem volt az adott pasi, és ezzel nyilván nemcsak én vagyok így, tuti van még számtalan nő a világon, aki így gondolkodik.

Ha a való életben is így nyomatod a sirámokat, ahogy itt, akkor azért nem kellesz a csajoknak...

2013. ápr. 18. 02:03
 12/32 anonim ***** válasza:
47%
Menjetek szobára :D
2013. ápr. 18. 02:06
 13/32 anonim ***** válasza:

Nem nyomatok én nagyon semmit, még se kellek senkinek sem.

De nem baj, meg lesz oldva most már, megyek a temetőbe.

Akár mit csináltam eddig, semmit nem tudtam elérni egy lánynál.

Ja az a kettő és prosti volt :/

2013. ápr. 18. 02:07
 14/32 anonim ***** válasza:

Fejezzed már be az önsajnálatot, ezzel csak magadat rombolod... -_-

Kapd össze magad, viselkedj férfi módjára, és ne akarj mindent görcsösen, és akkor előbb-utóbb összejön.

2013. ápr. 18. 02:09
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem normális, undorító. Nálam ez már nem a fiatalon kell élni kategória.
2013. ápr. 18. 02:11
 16/32 anonim ***** válasza:

Nagyjából egész életembe azt tapasztaltam, hogy mindenkinek a nagypo.fájú, szarh.ázi fas.zok kellenek, akik kigyúrtak, meg ilyenek.

Hát akkor nem lesz senkim. Ha normálisabb, csendesebb, visszahúzódóbb embert nem tudják értékelni, akkor megdög.lök a fas.zba, mint sem ilyen sza.rházi riba.ncok miatt szenvedjek.

2013. ápr. 18. 02:11
 17/32 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá,hanem sodródj az árral.

Néha bejön :)

2013. ápr. 18. 02:12
 18/32 anonim ***** válasza:
60%

Zsibbasztóan közhelyes, tartalmatlan, arroganciával megfűszerezett rinya ez, amit előadsz, semmi több.

Magadon tudsz csak segíteni (nem öngyilkossággal!), csak rajtad áll.

2013. ápr. 18. 02:14
 19/32 anonim ***** válasza:

Nem tudok magamon változtatni, 25 éves fejjel hova már?

Nem mindenkinek jár a boldogság, mert válogattok, annyira válogattok, hogy az már fáj. Rinyá.lok, riny.álok, pár százezer ember megteszi ezt, csak ők nem mondják ki.

Válogattok a fasz.ba, közbe kurv.ára nem tehetnétek meg. Már csak azért se, mert:

pár száz millióval kevesebben vagyunk férfiak, mint nők.

Bizonyított tény, hogy 1 férfira: 3-4 nő jutna, fejenként.

Nem becsülitek meg az embert, a másik, szarba veszitek egyből, ha már nem olyan nagyp.ofájú, ilyesmi.

Nem értékelitek.. De azt simán elvárjátok, hogy titeket pozitívan értékeljenek.

2013. ápr. 18. 02:21
 20/32 anonim ***** válasza:

Gomenasai / Azaz sajnálom. Nagyon letört, nagyon magam alatt vagyok. Kérdező, ne haragudj, hogy ennél, a te kérdésednél buktam ki ennyire.

Csak sok kérdést, annyira bántó olvasni. Nem érdekel ha egy hapsi 70 nővel volt együtt, az nem érdekel. Nem vagyok rá féltékeny, mert az ilyen embernek nem lesz soha az életbe igazi komoly kapcsolata.

Ez nagyjából olyan mint az idióta bátyám. Ő megkap minden nőt, de megtartani egyet se fog. Mert nála nem létezik az a fogalom, hogy örökké tartó szerelem, szeretetté való avanzsálódás. Közbe egy paraszt dög. Nem értem mit esznek rajta a nők. Mert csak kihasználja őket.

Vele szemben. Én szeretetre vágynék, hogy egy szeressen, nem kell nekem 70. Nem is tudnám elérni, hogy legyen.

Ezért mondtam, hogy rosszul esik az ennyire nagy válogatás. Normális, kedves ember voltam, de megtörtem, mert túl sokat csalódtam. Bocsánatot kérek mégy egyszer, főleg a ronda beszédemért. Sajnálom.

2013. ápr. 18. 02:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!