Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hozzám szeretne költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám szeretne költözni a párom. De nem tudom, hogy készen állok-e rá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma véletlenül aztmondtam neki, hogy járhat tőlem dolgozni ha úgy könnyeb neki, ő meg úgy vette, hogy meghívtam, hogy itt lakjon. Ami igazábnól már majdnem az is lenne telhesen. Másfél éve vagyunk együtt, és a saját szobám az egyetlen hely ahova elbújhatok a világ elöl, akármi is történt velem. MInden egyes részletére érzékeny vagyok, ha valaki bele rendez, vagy kicsit is át, már nem érzem magam jól. Az anyukámmal és a két tesómmal lakok, és a párom az én szobámba költözne. És át akarja rendezni teljesen, hogy az ő cuccai is elférjenek. Félek ettől. Félek, mi van ha így egymásra ununk? Nagyon szeretem, de nem tudom mit mondjak, vagy mit csináljak. Ő nagyon nem jön ki a szüleivel, és már régóta el akar költözni..

Segítsetek!!:(

én 19, ő 21

2013. ápr. 17. 17:00
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem a legegyenesebb, ha megkérdezed tőle, hogy nem csak a szüleitől menekül, hanem valóban veled szeretne élni?

Mondjuk én a párommal 3 hónap után összeköltöztem! Mindenki gúnyolt minket , meg lehülyézett, hogy korai! de ma már az esküvőnket tervezgetjük és a szabadnapjainkon egész nap szexelünk! IMÁDOM ŐT!!! :) Nincs szebb érzés az mellett elaludni és ébredni aki az életed szerelme! De ha akármi kis kétséget érzel a költözéssel kapcsolatban, azt meg kell beszélni! Hidd el, ez a hosszú és boldog kapcsolat titka! ;) Majd írd meg mi lett!

Sok sikert és szorítok! :)

2013. ápr. 17. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg megbeszélni vele. Ha nem vagy készen, ne csináld, mert az elején az összeszokás nem lesz könnyű. Ha kétségeid vannak, mondd meg neki, hogy nem egészen így gondoltad, habár úgy jött le. Mondd meg neki, hogy nagyon szereted, és később majd lehet, de kötődsz a szobádhoz, az a gyerekkorod, és ezt egy lánynál sokkal nehezebb elfelejteni, és átpakolni, mint egy fiúnak. Neked minden kacat ott és úgy kell, ahogy van, mert ezek emlékeztetnek arra, hogy mi az, amiért érdemes volt eddig lenni.

18L (egyébként én is ennyire függök a szobámtól, bár én szívesen összeköltöznék párommal.)

2013. ápr. 17. 17:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Annyira az összeszokás nem okozna gondot szerintem, mert péntektől hétfő reggelig nálam van, és van, hogy 1-2 hétköznap is nálam alszik, és hajnalban már megy dolgozni. Így, hogy nem élünk együtt, még vannak szabad délutánjaim, néha egyedül alvós estéim. Szeretek vele aludni, és ébredni nagyon, viszont most azt érzem kicsit, hogy ha összeköltöznénk, akkor teljesen elveszne az a kis magánszférám, magán életem ami van. Titkaim nincsenek előtte, csak a saját valóm miatt félek egy kicsit.

Vagy alaptalan? Akik már összeköltöztek ilyen félelmekkel, alaptalannak bizonyultak?

2013. ápr. 17. 17:18
 4/6 menta34 ***** válasza:
Ha valakivel összeillesz és szereted akkor ezek a dolgok nagyon könnyen mennek :)
2013. ápr. 17. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben kár más tapasztalatára hagyatkoznod, mert ez egyéni, hogy valamire ki hogy reagál.

Fiatal vagy még, lehet, hogy tényleg nem állsz rá készen, tisztázd ezt magadban. Egyébként az egymásra unás nem emiatt következne be.

2013. ápr. 17. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem jo otlet.ha nincs joba a szuleivel es reg el akar onnan menni, akkor szerintem te kapora jossz neki, ezert is csapott le rogton arra, hogy akkor te oda hivtad, mikor nem is.a masik meg hogy te nem is laksz egyedul, hanem anyuddal , tesoiddal, ebbol meg lehetnek problemak.meg most az hogy osszekoltoztok egy szobaba...ez milyen mar?! ha amugyis sokat vagytok egyutt, akkor vegkep nem ertem, szerintem o el akar menekulni otthonrol.nekem igy jon le.es rogton rendezkedni is akar...
2013. ápr. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!