Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít nektek megbocsájthatatlan megcsalásnak?

van egy szint ami a szememben még megbocsájtható.
Akit igazán szeretek annak adok egy esélyt! Ha tényleg szeret!

9-es: Nem így van ennél sokkal összetetebb a dolog. Nem azt írtam hogy egyből kivágná csak általánosságban ezek a jegyek érzékenyebbek erre. De ha már rák: A rák nem felejt. Megbocsájthat de a sebet biztos hogy örökké magában hordozza sokszor ez nála már már a mártírság érzéséhez szerepéhez vezethet. Nagy családösszetartó, tehát képes feláldozni magát csak hogy védje a család közösségét. Tehát egy rák simán kapcsolatban maradhat, de nem felejt az halál biztos. Akár előző már lezárult kapcsolatából maradt sebek is élénken megmaradhatnak benne hordozza magával.
Az asztrológia ennél sokkal bonyolultabb csak csillagjegyet említettünk rengeteg más dolog, bolygóállások mind befolyásolják a képleted. Meglepődnél ha profi készítene neked elemzést személyre szabva pontosan. Én kaptam és azóta hiszek benne leestem a székről.

Nem akaork veszekedni, szóval a mostani hszemmel lehet mégis kihuzom a gyufát. :)
Az asztrologia csakis azért lehet hiteles tudományág továbbra is mivel évszázadok óta mint Placebo müködik. Elhitetté kaz emberekkel hogy a csilalgok és bolygok állása közben játszik a jellemünk fejlödésében.
De most őszintén egy kérdés: Az Én jellememet miben tudná befolyásolni az, hogy a Mars derék vagy EHegyesszöget zár be mondjuk az Uránusszal. Semmi összefüggés nincsen csupán elhitették az emberekkel ezt és pár nagy szonok akinek hinni lehetett aszavában azok ezt terjesztették akarva kaaratlanul és igy indult el ez az egész.
Hogy miért:
Mert az asztrologitát Szándékosan Úgy szerkesztik össze a jellemzést, meg bármit, hogy az nagy átlagban Mindenre igaz legyen. Tehát észre sem veszed és nem konkrét jellemzést kapsz (lsd.: horoszkopok) hanem egy tömegcikket, egy oylan pár soros elemzést, amit mindenre rá lehet huzni. Bármire rá leeht modnani mert alternativ megoldások lehetőségét hordozza magában.
Miért jönnek mégis be:
Mert elovlassák a jellemzést, meg a regglei napilapban elolvassák a horoszkopjukat, és mivel már elhitették magukkal hogy igaza van, ezért odafigyelnek a csillagjegyük alatti szövegre, és az ott ovlasott információ elraktározodik a tudatalattijukba (mert fontosnak tartották elolvasni) és az egész napjukat tudatalatt is ugy élik végig, hogy engedelmeskednek a horoszkopnak és ezt mind ugy történik hogy nem is figyelnek oda és ezért éri öket a "nagy meglepetés" amikor este a szemük elé kerül ujra az irás hogy "jééé igaza leeeett"
Ilyen egyszerü szemfényvesztés az egész. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!