Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadhatnám el saját magam?
Pár hónapja szakítottam a barátommal. Előtte másfél-két éve már tudtam, hogy engem nem csak a fiúk érdekelnek. Egy idő után nem foglalkoztam ezzel a dologgal, mert beleőrültem volna a sok kérdőjelbe, ami emiatt megfogalmazódott bennem. Összejöttem a fiúval, de az idő folyamán rájöttem, hogy nem érzek iránta őszinte szerelmet. Egy valamire mégis jó volt ez a kapcsolat, hogy rádöbbenjek, hogy nem tudok úgy nézni a fiúkra, ahogyan kellene. Nem élveztem a vele töltött időt, lelkileg nagyon tönkretett, undorodtam a gondolatától is, hogy vele legyek. Végül inkább kiléptem. Azóta sokat gondolkodom ezen, hogy vajon közrejátszott-e az a dolog, hogy a lányok is érdekelnek, vagy csak annyira rossz tapasztalatokat szereztem a sráccal, hogy egy életre elegem lett a kapcsolatokból? Tényleg azt érzem, hogy nem akarok többé fiúval összejönni, és nem is tudok rájuk úgy nézni, ahogyan azelőtt még talán néha sikerült. Össze vagyok zavarodva. Azóta megjelent egy lány, aki felkeltette az érdeklődésem, de ez sajnos plátói marad, mert másik országban él, hamarosan visszautazik.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tehetnék, hogy ezek a dolgok rendeződjenek bennem?
Lehet, hogy épp csak arra a fiúra nem tudtál úgy nézni, mint egy igazi férfire. Kár lenne kijelenteni, hogy biszex vagy. Még ha az is lennél, az sem lenne amúgy gond.
Normális, tökös, belevaló, megbízható srácot kéne keresni, nem egy mai divatmajmot :)
F25
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Igen, emiatt is vagyok tanácstalan, mert kijelenteni még nem tudnám biztosra, majd csak akkor, ha esetleg egy lánnyal jövök össze, és lesz mivel összehasonlítanom az előző kapcsolatomat, ami a fiúval volt. Igazatok van, tényleg inkább csak várok, aztán meglátom majd, hogy merre sodor az élet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!