Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a duci lányok sokkal jobban megbecsülik a
párjukat, mint a vékony csajok?
Figyelt kérdés
Mert egy ducibb lány sokkal nehezebben talál pasit magának, mint egy csinos vékony lány, és ezért jobban meg is becsüli, jobban szereti és jobban értékeli, hogy valaki vele is hajlandó járni? Meg állítólag a duci lányok kedvesebbek is, és nem olyan beképzeltek, mint a vékonyabb csinos lányok, akiket amúgy is sok fiú udvarol körbe és emiatt önteltek lesznek. Ez is igaz? Hogy a duci lányoknak nincs annyi önbizalmuk és ezért sokkal kevésbé nagyképűek és sokkal kedvesebbek, szerényebbek, szelídebbek, mint a sovány csajok.
Nevelés kérdése és persze az internet TV rádió stb nagyon befolyásolja őket ezért ilyen rossz a mai világ elszomorító látni hallani 1-es dolgokról
2013. ápr. 17. 14:16
12/19 anonim válasza:
Már hányok ezektől az általánosításoktól. Nyilván csak az lehet kedves, aki zsírdisznó, a vékonyak meg mind beképzeltek. Inkább békélj meg a kinézeteddel, akkor nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni.
2013. ápr. 18. 20:39
13/19 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: Szívemből szóltál. Köszönöm!!! Egyébként sok ember 'nem tudja a megfelelő polcra pakolni' magát. Én nagyon sok önbizalomból is túlsúllyal rendelkező nővel/lánnyal találkozom, aki beképzelt, sértegeti a sportosabb és vékonyabb nőket, de még a vékonyabb hapsiknak is beszólnak, vagy részletezik, hogy mennyire nem kellene nekik, amikor szegény pasi még csak nem is nézett rájuk. Könnyű olyannak nem kelleni, akinél szóba sem jöhetnek.
2013. jún. 30. 09:55
14/19 anonim válasza:
Nekem z a véleményem, hogy igen, van ilyen. De van olyan is aki ebbl hasznot húz vagy is DDuci, de ntelt is..
L-Ducibb.
2013. júl. 5. 10:14
15/19 anonim válasza:
azért ez elég parasztság már nem azért....mintha a vékony lányok nem becsülnék meg a barátjukat...hátok.
2013. júl. 5. 10:58
16/19 anonim válasza:
Annyiban igaz, hogy aki nehezebben szerez partnert magának az jobban megbecsüli ha talál. De ez mindenre igaz. Pénz, szerelem, egészség, blablabla.
A ducik általában nehezebben találnak, ergo jobban megbecsülik. Tisztelet a kivétel.
Egy 10/10-es csaj könnyebben talál, az lehet, hogy semmibe nézi.
2013. okt. 7. 10:56
17/19 anonim válasza:
A duci csajokkal csak annyi a bajom, hogy én 169cm/63 kg vagyok ezzel az átlag fiú alkattal a ducik olyanokat basztak a fejemhez, hogy ők imádnak tűsarkút felvenni, illetve hozzájuk képest vagyok vékony, úgyhogy koccoljak. :D Plusz baromira nem látom hogy odaadóbbak, ragaszkodóbbak lennének, sőt, ha nincs igazuk, akkor is igazuk van mert teremtenek magunknak okot rá, maximum ráfognak mindent a súlyukra, kinézetükre. Viszont a csöcseik Első Osztályú Termék :D
2013. okt. 7. 11:16
18/19 anonim válasza:
A 17-es válasza marha vicces :D megy a zöld!
2013. okt. 7. 11:49
19/19 anonim válasza:
Nem a duci csajok is olyanok belülről mint a vékonyabbak.
Sok nőnél meg csak nézőpont kérdése hogy daginak számít-e.
Nekem a barátnőm nem volt épp nádszál én meg hozzá képest igen, mégis imádtuk egymást és nagyon jó volt a szex is. A probléma csak az volt, hogy neki mással is jó volt.:)
Viszont én nem azért szeretem a duci csajokat mert rendesebbek hanem mert ízlenek.Persze nem minden méretű jön be.:) Az viszont igaz talán, hogy akinek a személyisége nem oké valamiért az csak ezzel foglalkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!