Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Mi lenne a megoldás?

Nem szerelmes. Ülj le, és beszélj vele, és ne hagyd hogy terelje a témát. Vagy ha más bántja, akkor azt derítsd ki, és oldjátok meg közösen.
24/L

Hát lehet fél veled kettesben:D, de az is lehet hogy nem akarja azt mondani neked hogy unatkozik ha csak te vagy ott. Tudom ez kicsit erős de lehet hogy tényleg ez húzódik meg a háttérben.
Jakomo 25F

nekem hugom pont ilyen volt eddigi barátjaival..
ahányszor barátjuk akart vele valami közös programot hugom annyiszor talált ki valami kifogást, annyi volt a kapcsolatuk ,h suliba találkoztak meg szüntekebe meg buszmegállóba együtt voltak meg msn-n...:S
kérdeztem is tőle párszor h miért vagy vele együtt ha nem szereted? én magambol kiindulva ha valakit szeretek akkor ha szabad időm engedi vele lennék. Szerintem vagy nem szeret vagy valami nem okés a kapcsolatotokba.

Én pont most vagyok túl egy szakitáson F17 vagyis nem túl mert nem én szakítottam :( a lényeg h nekem is olyan volt a bartánőm h velem bulizni nem nagyon akart menni és aztán leültem beszélni vele normálisan és elmondta h azért nem mert mikor voltak pasijai régebben akkor se szeretett mert ott a pasi és akkor nem tudja úgy magát "elereszteni" mert veszekedés lesz belőle h te mondjuk látod táncolni a barátnőd akkor kérdeöre vonod h mért táncolsz felkeltet minden fiú figyelmét akkor már ott a veszekedés és el van baszva a buli .ennyi de mi megbeszéltük h nem csak folyton együtt vagyok a bulin hanem hagyjuk egymást bulizni és semmi gong szerintem ülj le vele beszélni
Béke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!