Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel több mint 7 hónapja vagyunk együtt tök jól meg vagyunk de amikor én elhívom bulizni vagy valamilyen koncertre neki soha nincs kedve menni de ha viszont ha az uncsija vagy az egyik barátnője hívja ugyan oda ahova én akkor mindig elmegyünk ezt már többször is mondtam neki h engem ez zavar mit tehetnék??
2009. szept. 24. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ő akkor érzi jól magát ha a barátnői is ott vannak a bulin.
2009. szept. 24. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Nem szerelmes. Ülj le, és beszélj vele, és ne hagyd hogy terelje a témát. Vagy ha más bántja, akkor azt derítsd ki, és oldjátok meg közösen.

24/L

2009. szept. 24. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát lehet fél veled kettesben:D, de az is lehet hogy nem akarja azt mondani neked hogy unatkozik ha csak te vagy ott. Tudom ez kicsit erős de lehet hogy tényleg ez húzódik meg a háttérben.

Jakomo 25F

2009. szept. 24. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem hugom pont ilyen volt eddigi barátjaival..

ahányszor barátjuk akart vele valami közös programot hugom annyiszor talált ki valami kifogást, annyi volt a kapcsolatuk ,h suliba találkoztak meg szüntekebe meg buszmegállóba együtt voltak meg msn-n...:S

kérdeztem is tőle párszor h miért vagy vele együtt ha nem szereted? én magambol kiindulva ha valakit szeretek akkor ha szabad időm engedi vele lennék. Szerintem vagy nem szeret vagy valami nem okés a kapcsolatotokba.

2009. szept. 24. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én pont most vagyok túl egy szakitáson F17 vagyis nem túl mert nem én szakítottam :( a lényeg h nekem is olyan volt a bartánőm h velem bulizni nem nagyon akart menni és aztán leültem beszélni vele normálisan és elmondta h azért nem mert mikor voltak pasijai régebben akkor se szeretett mert ott a pasi és akkor nem tudja úgy magát "elereszteni" mert veszekedés lesz belőle h te mondjuk látod táncolni a barátnőd akkor kérdeöre vonod h mért táncolsz felkeltet minden fiú figyelmét akkor már ott a veszekedés és el van baszva a buli .ennyi de mi megbeszéltük h nem csak folyton együtt vagyok a bulin hanem hagyjuk egymást bulizni és semmi gong szerintem ülj le vele beszélni

Béke :)

2009. szept. 24. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!