Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék jó pasikkal a diszkón kívül?
Mi mindig kocsmákban, pub-okban, meg italboltban melegítünk diszkó előtt :D Annyira jó lenne ha egy csaj hozzánk szólna ilyenkor! Jó inkább nem mondok ilyet, erről csak a gyengék álmodoznak..de az is hülyeség hogy egy csajnak tilos kezdeményezni. Hiszem hogy egy nőben is létezhet annyi bátorság hogy megszólítson egy pasit. Vagy csak rámosolyogjon. Na, de a legalázatosabban kijelentem hogy jó pasik vagyunk szóval a külső nem lehet akadály. Általában mi megyünk oda csajokhoz, de hát legtöbb esetben nem nyitottak a közeledésünkre. Valamilyen szinten érthető, mert nyilván félnek az új emberektől, meg nehéz bekapcsolódni 2-3 pasinak 10 csaj közé akik egymással vannak elfoglalva. Na meg ott vannak a hősies védelmező, kötekedő pasik is.
Egy szóval a diszkóban több siker vár ránk, mint kocsmában. Oda legtöbbször társaságok járnak. Ha mi is nők társaságában megyünk úgy zsír a buli.. de ha egyedül, akkor marad a diszkó. Amúgy meg a legjobb a házibuli. Ott sokkal szabadabban lehet szórakozni, csak senki se vállalja be hogy nála legyen. Így muszáj a diszkókban próbálkozni, amit személy szerint utálok, de nincs más.
A konditerem is egy lehetséges megoldás, de valamiért ilyen "oly közel, mégis oly távol" helyzet van. Csomó jó pasi meg jó csaj van egy helyen de mind be vannak zárkózva a saját edzésük világába. Teljesítmény szempontjából mondjuk ez jó, jobban lehet dolgozni ha nem csajokra figyelek. Na meg a terembe akkor jön majd el az én időm, ha eljönnek a 16-18 éves lányok is edzeni, vagy én öregszek meg a 20-22 éves lányokhoz :D
Suliban is hasonló lehet a helyzet, mondjuk én gépész suliba járok ahol 100-ból 98 fiú, de voltam már máshol is. A csajok a barátnőik körébe vannak bezárkózva, nem nagyon figyelnek a pasikra. Van egy ilyen összetartó erő a lányok között, amivel úgymond kisajátítják egymást. Na de ez nem panaszkodás, az a gyengék útja. Ez csak egy tapasztalat..
Szóval nézz szét kocsmákban, ott a humoros embereket figyeld, edzőtermekben az értelmesebb tekintetű pasikat keresd, meg utcán ha kiszúrsz egy nagyon jó pasit, kérdezd meg az időt tőle és közben mosolyogj. Ha van egy hangyányi esze akkor kapcsolni fog hogy mivan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!