Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélt veletek már csúnyán a barátotok?
És mi a probléma? Hisztiztél, kiosztott... Ennyi! Megérdemelted.
Velem már beszéltek csúnyán, amikor én meg se mukkantam, csak kaptam... na akkor hisztizz és menekülj...
Én lassan egy éve együtt vagyok a barátommal, nálunk is volt ilyen.. tény, hogy én is elég sok minden tudok hisztizni, de amikor először felemelte velem a hangját nem szóltam rá semmit. Mivel hagytam neki, hogy kiabáljon velem, máskor is megtette. Aztán már csúnyábbakat is mondott stb. Szóval a lényeg az, hogy még most állítsd le őt, mert ha hagyod, hogy így beszéljen Veled, máskor is meg fogja tenni, és egyre messzebb megy majd.(tapasztalat) Mondd meg neki, hogy ha valami problémája van azt beszéljétek meg nyugodtan, ne kiabálva. Nálunk vannak már változások. :)
19/N
Én férfi vagyok, de még soha nem beszéltem csúnyán egyik barátnőmmel sem. Nem bírnék a szemébe nézni utána. Volt aki megérdemelte volna ,de nem vagyok rá képes...
Én maximum akkor emelném fel a hangom és lennék kicsit arrogáns, ha szépen nem megy.
22/F
ha tudod hisztiztél, akkor fejezd be, én sem bírnám, tudod el lehet ezt viselni egy darabig, de nem mindig,
igaz a lényeg nincs leírva, elég általános, de valahol a kettő között van az igazság N
Mi is szoktunk veszekedni, de szerencsére mindkettőnk visszafogja magát a csúnya szavak terén:D. Nem lenne baj az se, ha nem így lenne, de valamiért nem tesszük. Az eddigi legcsúnyább beszólása ez volt: Hagyd már abba, a francba már!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!