Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában melyik a nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában melyik a nehezebb egy megfelelő partnerrel összejönni vagy megtartani?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megtartani sokkal nehezebb. Bár jó, hozzád valót találni is egy kész lóttónyeremény, sőt! olyat találni aki még nem foglalt, és jó pina, az aztán a kész szerencse!

De még ez mind semmit,ha felszedted, elnyomattad neki a képmutatós randin a jobbik énedet, utána idővel ugyis unódsz, szaródsz, nem tudod, hogy mivel kéne már agyonvágni az időt,ha vele vagy, nincsenek közös programok, csak a szex tart össze, de az is időről időre egyre szokottabb, unalmasabb vele, és végül a totál közönybe csúszik át az egész.

Sokkal nehezebb az ismerkedéskori színvonalat hosszú távon is hozni, mert a nő abba szeret bele, amit a randi interjún lenyomatsz neki. Ha a későbbiekben nem ezt kapja, akkor baszhatod. Főleg ha pénzed sincs! akkor nincsenek változatos közös "programok" mindig csak a semmiről beszélgetni meg nézni a laptopon az ágyból a filmet van, ami elég unalmas lehet sokaknak.

2013. ápr. 15. 15:58
 12/13 Antonius Caepio ***** válasza:
73%
Nem értem, hogy miért mondják ennyien, hogy "megtartani" nehezebb. Eleve én el sem választom a kettőt, mivel a szerelem egy természetes folyamat. Találkozik két személy, fokozatosan megismerik egymást, egymásba szeretnek, ennyi. Miért kéne ezen utána "dolgozni"? Ha valakit szeretsz, ha valaki érdekel, akkor nem áldozat foglalkozni vele. Nem értem, hogy miért bonyolítjátok túl ennyire. :-)
2013. ápr. 15. 17:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van utolsó én bele se kezdenék egy olyan kapcsolatba aki nem tetszik nekem, és csak a lúzerek mondják, hogy szerencse kell hozzá meg lottónyeremény, én inkább türelmesen várok egy jó kapcsolatra, minthogy bele menjek 100 gyötrelmes kapcsolatba. Lehet egy férfitől ez furcsa, de én ilyen maradok.
2013. ápr. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!