Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nem is szeretem igazán?
A barátommal fél éve vagyunk együtt, meg előtte már kb 2 hónapja randizgattunk, meg gyakorlatilag olyan volt, mintha járnánk már akkor is, csak még így nem mondtuk ki...
Első látásra éreztem, hogy nekem csak ő kell, az első beszélgetésünk után pedig még erősebben éreztem, valahogy magától értetődő volt, hogy ő hozzám tartozik, én meg hozzá. És ez nála is így volt nagyon hamar megvolt köztünk az összhang és a vonzalom is. Ő volt minden gondolatom, minden szabadidőnket együtt töltöttük...stb
Mostanában ez nincs így, egyre kevesebbszer találkozunk (az egyetemen most mindkettőnknek elég húzós időszaka van és ezért), és az a baj, hogy ez pár hete így megy. Eleinte szörnyű volt, éjszakánként még sírtam is, annyira nagyon nagyon hiányzott. Most viszont... egy ideje nem érzem, hogy hiányzik. Csak tudom, hogy hát jó most se találkozunk, ez van... rosszul esik, de ennyi, nem érzek ilyen szeretetből fakadó hiányzást. persze megértem, hogy nem ér rá, de hogy ennyire... ezt nem, és tényleg rosszul esik (tudja is, mondtam neki). Most ez vajon azért van, hogy nem hiányzik mert valahol mélyen haragszom rá, vagy már nem szeretem?
Mit gondoltok? :(
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!