Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezős Főiskolán mennyire lehet ismerkedni mennyire szoktak jók lenni az osztályok?
3 és 4-es válaszoló vagyok. Én társadalomtudomány karon voltam és mint írtam, kell fél év h megismerd őket, utána lesz pár jobb ismerősöd. Sztem jó kis összetartó osztály is lehet, de mivel mindenki többnyire 23 fölött szokott lenni, így kizárt a sörözés, vagy iskolán kívüli kapcsolat, mert mindenki siet haza a családhoz, párjához, gyerekhez...A suli elvégzése után meg évekig rád se írnak, mert nekik, vagyis a 23 felettieknek már nem a barátkozás a lényeg, hanem a család... Meg más osztályokkal sem szeretnek barátkozni az idősebbek, mert bizalmatlanok, ja és a nappalisokat utálják, szóval velük sem... Nekem nagyon összetartó osztályom volt levelezőn, jobb volt mint az érettségis osztály, de rohadtué zavart, h soha nem akartak suli után beülni valahova, nem akartak barátkozni más osztályokkal, és a diploma után senki sem tartja a kapcsolatot a másikkal.
Szóval ha lehet ne levelezőn tanulj, mert nem olyan lesz, mint amit mindenki mond a főiskolás, vagy egyetemi életről, hanem olyan mintha összelennél zárva egy csapat antiszociális emberrel, aki csak a babanevelésről akar beszélni és kikapcsolódni pedig soha. És rossz amikor látjátok, h a nappalisok nevetgélve mászkálnak, hülyéskednek egymással, ti meg levelezősök vagy a sarokban ültök, vagy a dohányzóban cigiztek. És olyan besavanyodott az egész dolog. : / Én így láttam, pedig mondták tanárok is, h a mi osztályunk a suliban a legjobb és a legösszetartóbb. Szóval nem fiatalnak való ez így, hanem besavanyodott 35éves gyesen levő anyukának. Ja és összedolgozni is sztem könnyebb nappalin a többiekkel, vagyis a feladatok szétosztása. Előny talán annyi, amit írtam is fent, h komolya mindenki, így komolyan lehet fejlődni és haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!