Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Levelezős Főiskolán mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levelezős Főiskolán mennyire lehet ismerkedni mennyire szoktak jók lenni az osztályok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Szexuálgrafológia...írásban dugtok.
2013. ápr. 14. 22:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy van bejárás havi 4-5 alkalom..
2013. ápr. 14. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Annyiból jók az osztályok így, h már érettek a diákok, így nincs elbaromkodva az óra. A tanárok majdnem jobban is szeretik így a felnőttebb diákokat, mert velük már lehet rendesen fejlődni. Lehet osztályon belül ismerkedni, de kell fél év, h mindenkit megismerj a ritka találkozások miatt. A nappalisokat meg nem is látod, mivel ők már otthon vannak péntek délután. Ja és elég nagy korkülönbségek is lehetnek. 22éves/ 50éves
2013. ápr. 14. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
mindenhol kb 2hetente péntek délután és szombaton 8-20ig vanna az előadások
2013. ápr. 14. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: semennyire. Mindenki megy a dolgára, a saját életébe vissza.
2013. ápr. 15. 12:26
 6/10 A kérdező kommentje:
De szakonként nem tér el a dolog? Én biosz szakra megyek..
2013. ápr. 15. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:

3 és 4-es válaszoló vagyok. Én társadalomtudomány karon voltam és mint írtam, kell fél év h megismerd őket, utána lesz pár jobb ismerősöd. Sztem jó kis összetartó osztály is lehet, de mivel mindenki többnyire 23 fölött szokott lenni, így kizárt a sörözés, vagy iskolán kívüli kapcsolat, mert mindenki siet haza a családhoz, párjához, gyerekhez...A suli elvégzése után meg évekig rád se írnak, mert nekik, vagyis a 23 felettieknek már nem a barátkozás a lényeg, hanem a család... Meg más osztályokkal sem szeretnek barátkozni az idősebbek, mert bizalmatlanok, ja és a nappalisokat utálják, szóval velük sem... Nekem nagyon összetartó osztályom volt levelezőn, jobb volt mint az érettségis osztály, de rohadtué zavart, h soha nem akartak suli után beülni valahova, nem akartak barátkozni más osztályokkal, és a diploma után senki sem tartja a kapcsolatot a másikkal.

Szóval ha lehet ne levelezőn tanulj, mert nem olyan lesz, mint amit mindenki mond a főiskolás, vagy egyetemi életről, hanem olyan mintha összelennél zárva egy csapat antiszociális emberrel, aki csak a babanevelésről akar beszélni és kikapcsolódni pedig soha. És rossz amikor látjátok, h a nappalisok nevetgélve mászkálnak, hülyéskednek egymással, ti meg levelezősök vagy a sarokban ültök, vagy a dohányzóban cigiztek. És olyan besavanyodott az egész dolog. : / Én így láttam, pedig mondták tanárok is, h a mi osztályunk a suliban a legjobb és a legösszetartóbb. Szóval nem fiatalnak való ez így, hanem besavanyodott 35éves gyesen levő anyukának. Ja és összedolgozni is sztem könnyebb nappalin a többiekkel, vagyis a feladatok szétosztása. Előny talán annyi, amit írtam is fent, h komolya mindenki, így komolyan lehet fejlődni és haladni.

2013. ápr. 15. 14:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Szia! A helyzet az, hogy munka mellett, ha jól tudom csak erre van lehetőségem.
2013. ápr. 15. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen munka mellett csak ezt lehet. De nem rossz, csak teljesen ingerszegény mint ahogy írtam. Szóval a szakot így is elvégzed, még lehet jobb eredményekkel, csak bulizni nem fogsz a többiekkel. Meg nem jár ösztöndíj sem levelezőn persze. Én is megint levelezőn járok majd egyetemre mester szakra, szóval nem gáz ez így. Ha van még kérdésed írd meg nyugodtan.
2013. ápr. 15. 15:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm. Csak arra voltam kíváncsi, hogy esetleg nagyobb eséllyel jövök e össze valakivel függetlenül, attól hogy nem ez az egyetlen szempont természetesen.
2013. ápr. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!