Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, számotokra mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra mennyire gáz, ha egy srác járt pszichológushoz/pszichiáterhez?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert egy időben mindkettőhöz jártam. Nem vagyok büszke erre, de nem találtam más megoldást a problémáimra, és szerettem volna kilépni abból a helyzetből, nem akartam önsajnálatba merülni. Néha viszont úgy érzem, rosszabb vagyok, mint egy bűnöző, és hogy szégyellnem kell a múltamat, mintha gyilkoltam vagy raboltam volna, és hogy ha ezt egy lány megtudná, akkor biztosan hátat fordítana, vagy félne tőlem, mert azt hinné, hogy valami bekattant ember vagyok. Szóval nektek mi a véleményetek, mit tennétek, ha megtudnátok, hogy valaki a fent említett módon keresett megoldást? Elkerülnétek, leráznátok, vagy eleve nem is adnátok neki komoly esélyt, ha kiderülne róla? Elsősorban huszonéves lányok válaszát várnám, és trollok kíméljenek, ha lehet. Köszi.

2013. ápr. 14. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam, és nem szégyellem, még ha le is bolondoznak miatta; ez is csak őket minősíti. Párom gyógyszert szed, és próbálok segíteni neki, ha valami lelki problémája van, ahogy ő is nekem.

Szerintem sosem szégyen segítséget kérni, sokkal rosszabb ha valaki az alkoholhoz, a droghoz nyúl. Mert szinte minden embernek vannak problémái, kevés tökéletesen boldog ember van a világon. És ha úgy érzed, már nem tudod egyedül megoldani, nyugodtan el lehet menni szakemberhez, és ha segített, akkor senki nem mondhatja, hogy nem volt értelme.

Aki ezt nem képes megérteni, én annak nem adok esélyt.

21L

2013. ápr. 14. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:

én még mindig járok, sőt, elég tarka a múltam is ilyen szempontból, úgyhogy nekem nem lenne probléma. sőt, egyel több közös téma. :D

27/N

2013. ápr. 15. 00:55
 13/16 anonim ***** válasza:
A pszichiáter is orvos ugyanúgy, mint a kardiológus például. Ha az ember beteg, akkor orvoshoz megy, nincs ebben semmi különös...
2013. ápr. 15. 01:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Idefigyelj kérdező! Itt senkinek semmi se probléma, mert nem ők élnek veled. Csak szeretnének kedveskedni, én úgy érzem. Azért sokan átgondolják kétszer is,hogy kivel rakják össze magukat. Főleg azok a nők,akik már sok faszon túlvannak. Sok csalódáson, a csalódások zöme mind pszichés gondokra vezethető vissza.

Csak megnézed pl. a közvéleménykutató fórumokat itt, mi kell a nőknek!!

Egytől egyig mind fő igénynek nyujtja be a "tökéletes" személyiséget. CSak szólok, hogy ezeknek a nőneműeknek igencsak állati nagyon számít,hogy pszichésen milyen vagy.

Ne bízd el magad, mert kö kemény arcrazuhanásokra lehet számítani.

Én is egy pszichiátriai eset vagyok, csak azért mondom, és soha életben nem tudtam még nőkkel mit tenni pont ez miatt. Egyszerüen az alap szimpátia nem tud kialakulni ha nem vagy életvidám, depresszív, agresszív vagy, vagy vannak furcsa rituáléid /kényszerbetegség/ hosszú távon meg nem lesz belőle semmi.

Fosnak a nők attól is ,hogy ezeket a nyavajákat genetikai alapon átörökíted e a kölkeikbe!

Ezeket azért érdemes figyelembe venni.

Én csak egy kényszerbetegségre meg egy depresszív magatartásra való hajlamot örököltem meg a szüleimtől mentális oldalról nézve, és bizony elő is tört elég szépen belőlem.

Ne húzd ki hát magad, inkább rejtsd, titkold, meg kétszer is gondold meg hogy akarsz-e szaporodni!!

2013. ápr. 15. 01:52
 15/16 anonim válasza:

Szerintem nem gáz, ha jársz vagy jártál pszichológushoz. Az a fő hogy szembenézzel a problémáiddal és nem nyúlsz alkoholhoz vagy droghoz, ami csak rosszabb lenne. Ha te is akarod és ha megfogadod a szakemberek tanácsait, akkor ki tudsz mászni a bajból. Különben is ahogy elnéztem a válaszaidból olyan nagyon durva és veszélyes pszichológiai gondjaid nincsenek. Ha jól vettem ki, akkor neked csak egyfajta depressziód van. De ezt lehet kezelni. A depresszió pedig egyáltalán nem elítélendő. Ebben a rohanó világban, ahol állandóan csak megfelelni kell mindenkinek és ahol nem jut mindenre és mindenkire időnk, bizony előfordul sokakkal, hogy depressziós lesz. Mi több egyre több embernél fordul elő szerintem ez a lelki betegség, még ha csak nagyon enyhén is.

Aki normális (csaj) az úgy is megfogja érteni ezt a helyzetet és elfogadja. Szánalmat vagy megvetést szerintem inkább akkor fognak mutatni irántad, ha nem segítesz magadon és ha kábítószerhez, alkoholhoz stb. nyúlsz. Ha pszichológushoz jársz, akkor inkább felnéznek rád, hogy te szembe mertél nézni ezzel a dologgal és teszel is a dolgok változtatása érdekében.

Valóban nagyon sokan hozzák összefüggésbe azokat az embereket, akik pszihológushoz/pszichiáterhez járnak a bolondokkal. De az szerintem csak a szánalmas, sznob, felszínes, a dolgok mélyére nem látó emberekre igaz. Aki normális és megértő a másikkal szemben és képes átérezni a másik helyzetét és értékelni a dolgokat, különbséget tenni lelkileg sérült, segítségre szorúló és elmebeteg, komoly pszichikai betegségekkel küzdő emberek között, az nem fog elítélni.

Hidd el, találsz ilyen embert majd magadnak. Persze azért számíts arra, hogy lesz aki elítél, anélkül, hogy ismerné a helyzeted. De te ne foglalkozz velük. Légy tisztában azzal, hogy neked nincs komoly bajod, légy büszke arra, hogy te szembenézel a problémákkal és nem futamodsz meg tőlük. Tudd, hogy előbb-utóbb úgyis találsz egy normális lányt aki képes szeretni és értékelni téged.

2013. ápr. 15. 19:21
 16/16 A kérdező kommentje:

#11: Akkor te legalább szerencsés ember vagy olyan szempontból, hogy ott vagytok egymásnak. Mondjuk én azt tapasztaltam, hogy aki valamilyen formában nem érintett (akár úgy, hogy ő átélte, akár úgy, hogy a családjában volt ilyen beteg), az nem nagyon lát tisztán ebben a kérdésben, és nem hajlandó segíteni legalább abban, hogy elfogadja az illetőt.

#13: Igen, ebben igazad van, csak nem mindenki így fogja fel. Főleg faluhelyen, én is ezért titkoltam mindenki elől. Miközben a pszichiáter előtt sorban álltam, azon igyekeztem, nehogy meglásson valami ismerős. Az teljességgel természetes, hogy szedsz egy rahedli bogyót, meg ha fáj a fogad vagy a lábad, akkor elmész orvoshoz, de úgy vettem észre, hogy az emberek többsége nem nagyon tud mit kezdeni a pszichiátriai betegségekkel. Olyan tévképzetek gyülekeznek az emberek fejében, hogy az már fáj. Szerintem ha az emberek normálisabban állnának a kérdéshez, kevesebb lenne az öngyilkos is, mert az emberek könnyebben mernének segítséget kérni, ha nem kellene félniük a megbélyegzéstől.

2013. ápr. 15. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!