Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innen hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány,én is neki bár nagyon régóta nem láttuk egymást. Régen járni akart velem,én meg nem. Most viszont hamarosan látni fogom,de nem szeretnék semmit elrontani.Moziba megyünk vagy csak meglátogatom. Hogy folytassam?2013. ápr. 14. 18:37
1/1 mary06 válasza:
Szerintem még felesleges előre tervezned. Várd meg az első találkozást,és ha mindkettőtök részéről okés a dolog akkor úgyis folytatódni fog. Ne komplikáld túl a dolgot,csak érezd jól magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!