Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-27 éves LÁNYOK/NŐK! Elképzelhetőnek tartjátok (illetve előfordult-e már veletek), hogy meglevő párotokat "lecseréljétek" egy frissen megismert, szimpatikus idegenre?
Azért tettem fel (egyébként ezidáig egyetlen) kérdésem, mert 25 éves férfiként elég gyakran találkoztam ezzel a jelenséggel, hogy az általam kiszemelt lánynak/nőnek kapcsolata van és én "rendes emberként" ilyenkor hagytam a dolgot.
Mivel nem tartom magam rossz hapsinak (sőt...), ezért a kifejezetten csinos, intelligens lányoknál szoktam próbálkozni. De mivel mindenki náluk próbálkozik, ezért természetesen 0,01% az esélye, hogy éppen egyedülállóak (arról nem is nyilatkozok, hogy legtöbbjüknek milyen csókákkal sikerült összejönniük).
Szóval osztottam-szoroztam, és arra jutottam, hogy három lehetőségem van:
1. Lejjebb adok az igényeimből (nem fog menni)
2. Várakozok, amíg egyedülálló lány akad a horogra (nem vagyok türelmetlen, de azért nem akarok éveket elb@szni)
3. Úgy veszem, mintha kiszemelt párja nem is létezne (csak így szerintem fennáll az esélye annak, hogy a lány hülyének fog nézni, vagy mégse? Emiatt írtam ki a kérdést)
Várom az ŐSZINTE véleményeket, tapasztalatokat. Köszönöm!
Ha szar lenne a kapcsolatom, akkor igen, miért ne?
20 vagyok.
#22-esnek:
Ha sz@r lenne a kapcsolatod, akkor egyáltalán miért lennél még benne?
Amúgy hasonló dolog miatt írtam ki a kérdést, mert pár ismerősömmel beszélgettem a minap, és ledöbbentem azon, hogy sokan úgy jöttek össze jelenlegi párjukkal (vagy feleségükkel), hogy az még kapcsolatban volt valaki mással. Azt hittem (eddig), hogy az ilyesmi ritkaság és nagyon meglepett, hogy ennyire általános.
A #3-asra (búzás történet) is reagálnék:
Nem úgy viselkedek, mint a történetben. Nálam ha valaki "megugorja" azt a bizonyos képzeletbeli lécet, akkor NEM várok arra, hogy hátha lesz majd még valaki, aki jobban túlteljesíti az elvárásokat...
Talán a megszokás miatt...? Vagy mert amıg nincs ló jó a szamár is?
Nem mondtam egy szóval se, hogy a régit csalnám az újjal, majd megpattanok vele, ennél azért tisztességesebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!