Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20-27 éves LÁNYOK/NŐK! Elképze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Other kérdése:

20-27 éves LÁNYOK/NŐK! Elképzelhetőnek tartjátok (illetve előfordult-e már veletek), hogy meglevő párotokat "lecseréljétek" egy frissen megismert, szimpatikus idegenre?

Figyelt kérdés

Azért tettem fel (egyébként ezidáig egyetlen) kérdésem, mert 25 éves férfiként elég gyakran találkoztam ezzel a jelenséggel, hogy az általam kiszemelt lánynak/nőnek kapcsolata van és én "rendes emberként" ilyenkor hagytam a dolgot.

Mivel nem tartom magam rossz hapsinak (sőt...), ezért a kifejezetten csinos, intelligens lányoknál szoktam próbálkozni. De mivel mindenki náluk próbálkozik, ezért természetesen 0,01% az esélye, hogy éppen egyedülállóak (arról nem is nyilatkozok, hogy legtöbbjüknek milyen csókákkal sikerült összejönniük).

Szóval osztottam-szoroztam, és arra jutottam, hogy három lehetőségem van:

1. Lejjebb adok az igényeimből (nem fog menni)

2. Várakozok, amíg egyedülálló lány akad a horogra (nem vagyok türelmetlen, de azért nem akarok éveket elb@szni)

3. Úgy veszem, mintha kiszemelt párja nem is létezne (csak így szerintem fennáll az esélye annak, hogy a lány hülyének fog nézni, vagy mégse? Emiatt írtam ki a kérdést)

Várom az ŐSZINTE véleményeket, tapasztalatokat. Köszönöm!

2013. ápr. 14. 15:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ja és okos vagyok azt mondják.

28L

2013. ápr. 14. 15:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam ilyet, hogy más miatt léptem ki egy hullámvölgyben lévő kapcsolatból. Nagyon megbántuk. Mindhárman. Megtanultam a leckét, ha nem jó egy kapcsolat, le kell zárni (ennek kell idő) és nem szabad egyikből másikba ugrani. Lehet, hogy 100-ból egyszer bejön, mint egy előbbi hozzászólónak, de inkább keress olyan egyedül álló csajt, aki nem ragad bent egy rossz kapcsolatban és várja, hogy megmentsék... Aki meg jó kapcsolatban él, szerelmes, nem fog miattad lépni. 24N
2013. ápr. 14. 15:35
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Az én páromra nem lehet azt mondani hogy jóképű. Nagydarab, mackós, kopasz, kicsit elálló fogai vannak (de egészségesek, és szép fehérek) kicsit nagy a feje. Ettől függetlenül hiába pózolnál előttem és hiába venném észre hogy milyen jóképű srác vagy nem kellennél. Nem veled lenne a baj. Azért nem kellenél mert szerelmes vagyok a páromba a külső ellenére is. Imádom a humorát, imádom hogy mindig meg tud nevettetni, imádom hogy annyira okos, hogy van életcélja. Nem unatkozom soha mellette. Mindig tudom hogy szeret, és jó érzés hogy igazi nőnek érzem magam mellette. Szeretek hozzábújni, és ami a lényeg 100%-ban megbízom benne..

Szóval ha egy nő szerelmes akkor kizárt hogy lecserélje a párját.. Aki meg lecseréli azt sosem szerette a párját..

2013. ápr. 14. 15:38
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem. Túl jó (ha lehet ilyet mondani) a jelenlegi kapcsolatom, nem cserélném el semmiért sem.

Volt már részem abban, amit írsz (3. lehetőség) és egy idő után borzasztó idegesítő tud lenni.

Az elején még egy picit imponált is, hogy annak ellenére próbálkoznak, hogy nem vagyok szabad, de ahogy telt múlt az idő, egyre terhesebb lett az illető közeledése.

Hiába tisztáztam többször is, hogy ebből nem lesz semmi, csak "barátkozott".

2013. ápr. 14. 15:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen a kapcsolat. A nők hajlamosak a külvilág-különsen az idegenek felé a tökéletes kapcsolat illúzióját sugározni.
2013. ápr. 14. 15:45
 16/24 anonim válasza:

Velem pontosan ez történt. Már 10 hónapja voltam a barátommal, "hullámvölgy" kapcsolatban a végefelé. Ekkor megismertem egy férfit, aki felkeltette a figyelmemet. Márpedig, ha ez megtörténik akkor biztos lehet benne az ember, hogy a kapcsolatában már nincs meg a tűz, nincs meg az, ami miatt másra se nézne az ember lánya. Járt utat hagytam magam mögött, a járatlanért. De nem bántam meg. Lehet az előző kapcsolatomban soha nem lettek volna anyagi problémáim, de a bizalmat, az őszinteséget, a szeretetet, a szenvedélyt és a szerelmet nem lehet pénzért eldobni.

Ha olyan ember vagy, aki ezt meg tudja adni a másik félnek(ha nem is egyedülálló), akkor meg lehet próbálni. Nem kapcsolatok szétszakítására ösztönözlek, de sosem tudhatod, hogy az igazit szalasztod-e el....

2013. ápr. 14. 15:46
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Többen is írták, hogy ha szerelmesek, akkor ugyebár esélytelen a dolog. Ezt teljesen megértem.

De ahogy én látom, sok lány úgy beleragad egy kapcsolatba, mint muslica a mézbe, és már csak a "megszokás" és az "ha X évet már lehúztam vele, akkor ne menjen már kárba" mentalitás tartja őket az aktuális párjuk mellett. Valamint sokan minimális kockázatot se vállalnak, inkább ülnek a biztos, de langyos trutyiban, minthogy kockáztassanak, mert ha netán egy kis időre egyedül maradnának (ha nem jön be a kockáztatás), azt halálként élnék meg...

2013. ápr. 14. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:

De ahogy én látom, sok lány úgy beleragad egy kapcsolatba, mint muslica a mézbe, és már csak a "megszokás" és az "ha X évet már lehúztam vele, akkor ne menjen már kárba" mentalitás tartja őket az aktuális párjuk mellett. "Valamint sokan minimális kockázatot se vállalnak, inkább ülnek a biztos, de langyos trutyiban, minthogy kockáztassanak, mert ha netán egy kis időre egyedül maradnának (ha nem jön be a kockáztatás), azt halálként élnék meg..."

És neked komolyan kellene egy ilyen lány? Nekem ilyen "férfi", ha utánam dobnák se kellene... Biztos, hogy nehezebb egy szép, intelligens, független, saját gondolatokkal, célokkal megáldott hölgyet találni, de szerintem megéri ilyet keresni.

2013. ápr. 14. 16:02
 19/24 A kérdező kommentje:

#18: Az a "baj", hogy a szépség, intelligencia, életcélok és önálló gondolatok köszönő viszonyban sincsenek azzal, hogy egy lány kivel és milyen párkapcsolatot alakít ki.

Legalábbis, ezt tapasztalom saját bőrömön illetve az ismerősi körömben.

2013. ápr. 14. 16:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Persze, megfelelő értékrend kérdése is. Lehet nagyon egyedül vagyok ezekkel a gondolatokkal, de nekem ez a normális, tisztességes, stb. (előző nem tudom hány voltam)
2013. ápr. 14. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!