Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem merek beszélgetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem merek beszélgetni a lányokkal, akkor azt vehetem egy jelzésnek az agy részéről, hogy egy genetikai hulladék (egy olyan evolúciós zsákutca) vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát ez egy agyi vészhelyzeti biztonsági mechanizmus?

Vagy ez utóbbit csak az jelenti, hogy ez a kérdés felmerült bennem? Vagy, hogy akármelyik kérdés ezek közül?

Vagy hagyjam abba a sírást és az önsajnáltatást, keljek fel a gép elől és menjek ki a lakásból, új emberekkel megismerkedni? (Nem most persze, mert most sötét van, de mondjuk majd holnap?)

2013. ápr. 14. 02:05
1 2
 11/13 kolosszus22 ***** válasza:

Piedesztálra emeled a puncit, nincs önbizalmad, azt hiszed, hogy kevesebbet érsz náluk és úgysem találnának benned semmi érdekeset. Ezért vagy ilyen. Ezeket mind felejtsd el, ugyanolyan emberek ők mint bárki más, sérelmekkel, nehézségekkel és a többi. Tudatosítsd magadban, hogy nem vagy kevesebb senkinél!! Sajnos ma az EGO világában vagyunk, ezért van egyre több önbizalom hiányos ember.

26F

2013. ápr. 15. 16:53
 12/13 Makoscsiga ***** válasza:

"Ha nem merek beszélgetni a lányokkal, akkor azt vehetem egy jelzésnek az agy részéről, hogy egy genetikai hulladék (egy olyan evolúciós zsákutca) vagyok?"

Persze, miert ne vehetnéd?

"Tehát ez egy agyi vészhelyzeti biztonsági mechanizmus? "

Igen, minden bizonnyal így van. Félsz a kudarctól, és az agyad így védi érzékeny, pihe-puha lelkedet.

"Vagy hagyjam abba a sírást és az önsajnáltatást"

Nem muszáj. Engem egyátalán nem zavar, hogy nem mersz lányokkal beszélni, annál jöbb nekem, hiszen nem rontod az esélyemet.

2013. ápr. 15. 23:14
 13/13 anonim válasza:

Ez önbizalom növelõ jellegû volt :D

amúgy meg sz@rd le mit fognak gondolni rólad a csajok, gondolj arra: "Most megszerezlek te kis ..." :D

2013. ápr. 17. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!