Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent, ha egy fiú így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Moncsicsi92 kérdése:

Mit jelent, ha egy fiú így viselkedik?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan fél éve leszünk együtt, ő 19 én 17 vagyok. Igazából teljesen jól megvagyunk egymással, és szeretjük a másikat, de engem aggaszt egy-két dolog. A barátom például nem igazán akar felvállalni a szülei/ismerősei előtt. Igazából tudják, hogy együtt vagyunk; többször voltam már a szüleinél is, viszont ott ha valaki előtt együtt mutatkozunk, akkor már szinte ridegen viselkedik velem. Semmi puszi, vagy mosoly felém, semmi ölelés, vagy valami. Mintha csak egy vendég lennék. Jó, nem azt mondom, hogy azt szeretném, hogy végig ott lógjon rajtam, mert nyilván az a szüleinek is egy kicsit kellemetlen lenne; viszont ez nekem nagyon rosszul esik, hogy ilyenkor ennyire távolságtartóan viselkedik velem. Ha kettesben vagyunk, akkor egészen másként viselkedik. Biztos, hogy nem a szüleivel van valami probléma, nagyon rendesek és jókat szoktunk együtt beszélgetni, szóval nem hiszem, hogy attól félne, hogy esetleg valami rossz reakciót válthatnánk ki a szüleiből. Nem tudom, miért csinálja ezt... valakivel történt valami hasonló? :(
2013. ápr. 13. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én ex barátom is ilyen volt és ők nem szeretett engem
2013. ápr. 13. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ő bocsi csak telóról írok
2013. ápr. 13. 23:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Uh, sajnálom... csak szimplán ennyi volt az indok? :(

Nagyon remélem hogy nálunk nem ez lesz, mert nagyon szerelmes vagyok belé.

2013. ápr. 14. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Hidd el ha olyan szerelmes lenne és szeretne téged akkor biztosan örömmel mutatkoznak veled bárki előtt!
2013. ápr. 14. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nállam az a szitu adodott hogy a barátnőmnél és családjánál töltöttem a húsvétot és hát az asztalnál ülve azért még se illik csókolózni na meg valszeg a szüleinek is kellemetlen lett volna, ehelyett párszor megfogtam kezét, combját hogy mégis csak érezze hogy ott ülik mellette. Nem vagyunk eggyüt régóta amúgy.
2013. ápr. 18. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez lenne talán még a legkevesebb, de ő még csak ennyit sem tesz. Szinte alig beszél velem közben,mintha ott se lennék, én meg már kezdek olyan hülyeségekre gondolni, hogy talán szégyell vagy nem is tudom...
2013. ápr. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!