Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jelentősége, ha így viselkedik egy lány?
Sziasztok!
3 hónapja szakított velem a menyasszonyom egy másik srác miatt. 4 és fél évig voltunk együtt, de én a mai napig csak vele tudom elképzelni a mindennapjaim. Érdekes, hogy néha azért még beszélünk, viszont Ő otthon azt állítja, hogy soha nem ír nekem és ha én írok, akkor nem válaszol arra. Ennek ellenére engem kért meg arra, hogy próbáljak meg egy másik időbeosztású munkahelyet találni, hogy mellette legyen ideje eljárni egy tanfolyamra, aztán heves magyarázkodásba kezdett, hogy mégsem kell, mert a mostani beosztásában is el tud járni az órákra. Leírta, hogy a pletykák elkerülése végett az is az oka annak, hogy el akar jönni a mostani helyéről, mivel a főnöke kikészíti. Biztosan úgy gondolta, hogy én azt hiszem nincsenek meg jól az új barátjával és azért akar onnan lelécelni, mivel ők egy helyen, egy műszakba járnak. Amikor írta nekem ezt az igen hosszú üzenetet én épp az egyik barátomnál voltam és mivel nem válaszoltam neki azonnal, így jött a következő üzenet, hogy persze nem is kell válaszolni, meg biztos nem is érdekelnek engem azok, amiket leír, meg, hogy akkor nem is fog írni, stb… ???? Legutóbb írja nekem, hogy gratulál az új barátnőmhöz… Mondom mivan?? Kiderült, hogy a kis falumban elindult egy pletyka, miszerint én sokat járkálok kocsival és biztos csajozni megyek. Amikor ez eljutott az Ő fülébe, akkor rögtön rávágta, hogy biztos az új barátnőmhöz megyek… Kb. 3 hete történt, hogy egy beszélgetésünk során, küldött nekem egy közös képet az egyik nyaralásunkról és azt írta, hogy neki ez az énje hiányzik, mert itt nem volt gondterhelt, nem voltak gondjai, meg nyugodtnak érezte magát… A srácot, akivel összejött enyhén szólva mindenki kicsit defektesnek gondolja. Egy munkahelyen dolgozunk (nem egy légtérben) és elindított valaki egy pletykát, hogy biztosan csak a pénze miatt jött össze a fiúval, meg hogy ilyen hülye az a srác, stb… Na Ő ezt rögtön úgy gondolta, hogy én voltam a forrás, de mivel én nem ismerem a srácot és csak úgy ismeretlenül nem szokásom bárkiről véleményt nyilvánítani, így próbáltam neki bizonygatni, hogy nem én voltam, de Ő csak fújta a saját elképzelését. Tudom, hogy esélyem már nincs nála, de szerintetek miért pont az exének írja le ezeket a dolgokat?? Miért tőlem kér segítséget és miért akad ki, ha nem kap azonnal választ a levelére?? És a fiú, ha erről tudna (nem tudom, hogy tudja e) neki vajon hogy esne ez az egész??
azért mert hulyére vesz, ugy rángat téged ahogy akar.
elhiszem hogy szerelmesen nem látja ezket a dolgokat az meber, de elhiheted!!!
nagyon onzo, hisztis , ahogy írták már elottem.
én a helyedbe megszakítanék vele minden kapcsolatot!
de te ugyse fogod, mert szereted és ezért hagyod hogy a tokodnél fogva rángason.
IGen, voltam hasonló helyzetben kedves kérdező, másképp nem tanácsolnám.
Elhagyott akit én nagyon szerettem, majd belehaltam de utólag beláttam sokkal jobb nekem nélküle.
Lehet, hogy befürdött a mostani pasijával, ezért inkább Téged akar visszakapni.
De akkor is csak addig lenne Veled, amíg nem talál jobbat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!