Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valami jelentősége, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami jelentősége, ha így viselkedik egy lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja szakított velem a menyasszonyom egy másik srác miatt. 4 és fél évig voltunk együtt, de én a mai napig csak vele tudom elképzelni a mindennapjaim. Érdekes, hogy néha azért még beszélünk, viszont Ő otthon azt állítja, hogy soha nem ír nekem és ha én írok, akkor nem válaszol arra. Ennek ellenére engem kért meg arra, hogy próbáljak meg egy másik időbeosztású munkahelyet találni, hogy mellette legyen ideje eljárni egy tanfolyamra, aztán heves magyarázkodásba kezdett, hogy mégsem kell, mert a mostani beosztásában is el tud járni az órákra. Leírta, hogy a pletykák elkerülése végett az is az oka annak, hogy el akar jönni a mostani helyéről, mivel a főnöke kikészíti. Biztosan úgy gondolta, hogy én azt hiszem nincsenek meg jól az új barátjával és azért akar onnan lelécelni, mivel ők egy helyen, egy műszakba járnak. Amikor írta nekem ezt az igen hosszú üzenetet én épp az egyik barátomnál voltam és mivel nem válaszoltam neki azonnal, így jött a következő üzenet, hogy persze nem is kell válaszolni, meg biztos nem is érdekelnek engem azok, amiket leír, meg, hogy akkor nem is fog írni, stb… ???? Legutóbb írja nekem, hogy gratulál az új barátnőmhöz… Mondom mivan?? Kiderült, hogy a kis falumban elindult egy pletyka, miszerint én sokat járkálok kocsival és biztos csajozni megyek. Amikor ez eljutott az Ő fülébe, akkor rögtön rávágta, hogy biztos az új barátnőmhöz megyek… Kb. 3 hete történt, hogy egy beszélgetésünk során, küldött nekem egy közös képet az egyik nyaralásunkról és azt írta, hogy neki ez az énje hiányzik, mert itt nem volt gondterhelt, nem voltak gondjai, meg nyugodtnak érezte magát… A srácot, akivel összejött enyhén szólva mindenki kicsit defektesnek gondolja. Egy munkahelyen dolgozunk (nem egy légtérben) és elindított valaki egy pletykát, hogy biztosan csak a pénze miatt jött össze a fiúval, meg hogy ilyen hülye az a srác, stb… Na Ő ezt rögtön úgy gondolta, hogy én voltam a forrás, de mivel én nem ismerem a srácot és csak úgy ismeretlenül nem szokásom bárkiről véleményt nyilvánítani, így próbáltam neki bizonygatni, hogy nem én voltam, de Ő csak fújta a saját elképzelését. Tudom, hogy esélyem már nincs nála, de szerintetek miért pont az exének írja le ezeket a dolgokat?? Miért tőlem kér segítséget és miért akad ki, ha nem kap azonnal választ a levelére?? És a fiú, ha erről tudna (nem tudom, hogy tudja e) neki vajon hogy esne ez az egész??

2013. ápr. 7. 12:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hisz amikor azt írta, hogy én a háta mögött miket terjesztek, úgy írta, hogy csináljak amit akarok, nyugodtan folytassam az ellene tervezett bosszút (????), Ő akkor is boldog a mostani barátjával...
2013. ápr. 7. 15:49
 12/12 anonim válasza:

Néha a választ a legegyszerűbb dolgokban kell keresni. Én is túlragoztam az ilyen helyzeteket kismilliószor, de rájöttem, hogy felesleges. Minden esetre sajnállak, remélem sikerült azóta túllépni. A nők mrá ellnézést, de egyszerűen ostobán viselkednek sokszor, mert nem tudják mit akarnak. Nyakúba szakadt a feminizmus, de ha baj van eldobják a kormányt a kezükből... ezért kellesz, gondolom az új pali csak még egyszer elnézést a durva beszólásért játssza a bikát és csak kurogatja, de le se szarja mellette. Főleg ha csak a pénze miatt van együtt meg ha hülye is... Biztos azt hitte még jobban tudja irányítani. Én megértelek, én is nehezen felejtő típus vagyok. Másik, szerintem az új közösségi hálók sem egészségesek a kapcsolatoknak, de a kedvencem az erős független nő vagyok beszólás. Nem tudom itt mennyire igaz, de elmesélem egy rövid sztorit hadd mulass rajta kicsit.:) Két lánynál is előfordult. Lényegében ki kérték maguknak még az elején amikor találkozgattunk, hogy én hogy merem nekik kinyitni a kocsi ajtót, mert ez milyen lenéző meg megalázó. Hát gratulálok.... itt bedobta az agyam a kulcsot. xD Az egyik vissza akart szerezni, de mondtam, hogy a-a... :) vele mondjuk megbeszéltünk mindent, ennyit alá kell írni. A másikkal nem volt komolyabb, de valamiért nagyon hamar beleestem. Adta a lapot aztán lelépett, persze kiforgatta minden szavamat és elhitette, hogy az én hibám. Ő nem újat keresett hanem vissza ment az exéhez, aki elvileg lelkileg teljesen kizsarolja. Jól van ha ez kellett grat. Szóval ilyenek, a többi kis tucat eset említést sem érdemel már. :) Egy kérdés. Barátnődnek volt rendes családi háttere? Nem az anyagiakra gondolok. Voltak rendes szülei? Én azt vettem észre még az apa, anya hiány tud nagy dificeket okozni náluk, amitől teljesen kettős énűvé vállnak. Pl rajtad veri le, mert elhagyta az apja... Bocsi kicsit átcsúsztam magamba.

Ui.: az e)-re nehezebb a válasz. ha tényleg olyan amilyennek hallottad távlatból le se szarja, de az is lehet még mást is kezelget mellette :)

Csalódott ember vagyok én is, de megtanultam egy életre... Nőben, kutyában NE BÍZZZ! (Y)

2015. okt. 19. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!