Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg az igazat?
Figyelt kérdés
A pasim hazudott nem az igazi nevét adta meg majd én a telefon szàma alapjàn kideritettem a nevét az az azt a nevet akinek az elöfizetés a nevén van! Mivel nös elképzelhetö hogy még az sem az ö nevén van hogy nehogy lebuljon?Mivel nem Magyarorszàgrol irok esetleg tud valaki valamilyen nemzetközi keresöt ahol esetleg le lehetne nyomozni egy személyt? Valami ötlet hogy kideritsem az igazat?Kérlek segitsetek! Ertelmes vàlaszokat köszi2013. ápr. 13. 21:51
11/13 anonim válasza:
véletlenül te nem Rubi vagy, vagy Teresa?
12/13 anonim válasza:
Ha a nevét illetően hazudott, akkor simán hazudhatott a munkájáról is, hogy jobb színben tűnjön fel előtted. Kb. áruházi biztonsági őr lehet az, aki testőrködéssel akar menőzni.
13/13 A kérdező kommentje:
ö még azt sem àrulta el hogy mi a munkàja !A tévében làttam meg igy "bukott"le!
2013. ápr. 15. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!