Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek erről az alkatról?
Lehet vonzó egy ilyen nő?
Esetleg ez a lány?
Belefér, ha van rajta ennyi fogni való? Vagy ez már sok? El tudnátok így fogadni, ha amúgy minden másban tökéletesen összepasszolnátok a lánnyal? Tudnátok őt szeretni? Adnátok neki esélyt? Vagy semmiképpen sem kezdenétek ki olyan nővel, akit már van ennyi husi?
Legyetek őszinték! Nálatok ez már kövérnek számít?
23-as: Szerintem meg te rosszul látod a helyzetet. Én nő vagyok, mégse bonyolítom túl, hogy "sovány" "közepes" "pont jó" "duci" "kicsit túlsúlyos" "kövér" "dagadék" meg még mifene.
A duci az kövér, egyszerűen csak azok használják a duci szót, akiknek sértően hat a kövér. Ugyan így a többi túlsúlyosra tartozó kifejezés is bőven elfér a kövér alatt.
Van az anorexiás, sovány, pont jó, kövér. Ennél többet nem is kell erőltetni.
23-asnak a 77%-osnak igaza van.
Egyébként a kérdező szerintem is problémákkal küszköd, ugyan is problémája van vagy az alakjával vag pedig féltékeny másokra, vagy pedig az a gond h mi a f@szért nem talál olyan pasit akinek kellene.
Ha valaki kövér akkor 2 dolgot tehet!
1. Lefogy
2. kövér marad vagy hívja bárki ahogy akarja, lényeg ha sok van rajta akkor ne rinyáljon ne hisztizzen ha nem talál magának rögtön pasit, ha neki úgy tetszik saját maga ahogy van , akkor fogadja el hogy úgy nehezebb lesz.
1 egyetlen egy kivétel van! Ha a kövérsége egészségügyi okok miatt van.
Sztem sokan vannak itt akik még életükben nem voltak p..ciba nem, hogy válogathassanak :) .
Mindenkinek más az izlése, másra indul be, a lányok többsége nem volt kövér a képeken, leszámítva persze a mázsa felettieket :) mert az már túl megy a jóizlés határán. Az igazi nőkön van mit fogni és a pasik többsége azokat is szereti, nem a soványakat. Ez az ösztöneinkben van, menyecskének nem való az a csaj akit elfúj egy gyenge szellő is. Három féle csaj van sztem, sovány, csinos és kövér a többi megnevezést csak azok találták ki, akiknek nincs párjuk és keresik az okokat.
Ilyen arccal biztos hogy nem vonzódnék egyikhez se... Sajnálom de nem tetszenek. Nem kifejezetten az alakjuk miatt.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!