Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet arra rajonni, ha valaki lezbikus vagy bisex-e?
Figyelt kérdés
Ujabban megfigyeltem magamon, hogy iszonyuan megnezem a lanyokat s megjegyzem en is az vagyok. Gyonyorunek elragadonak es tokeletesnek latom egynemelyket. Szo szerint megbamulom oket, mint egy darab hust a hentesnel..a fantaziam pedig ilyenkor nem ismer hatarokat..regebben is igy voltam evel de ujabban ha meglatok egy olyan lanyt aki ugymondd tetszik nem birok nem csak ra figyelni. Igaz iszonyuan szeretnek is egy nemelyre hasonlitani..de felek ez mar reg nem csak arrol szol! Boldog parkapcsolatban elek egy fiuval, de soha nem tudok ugy nezni ra sem meg egyikre sem mint egy szep nore. Segitsegek, baj van velem?2013. ápr. 13. 14:17
1/3 anonim válasza:
Baj van, igen. Buta vagy valószínűleg, legalábbis a "helyesírásod" alapján. Esetleg 10 éves és kóros hazudozó. Vagy mindkettő.
2/3 anonim válasza:
Ha lefekszel egy pasival meg csajokal is mejiket élvezed ha mindketőt biszex vagy . De szerintem egy kicsit hajlasz a leszbi felé de atol még bi hogy egyik joban. akor lenél leszbi ha pasikal undorodnál szexelni.
3/3 anonim válasza:
Üdv. Szerintem is ha csak a lányokat kívánod leszbikus vagy ha néha a fiúkat is nem vagy leszbikus csak biszexuális.
1. Te egy akkora s€ggfej vagy,te sem lehetsz 10 évesnél több.Legalább is az agyi szinted nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!