Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egy normális 21-23 éves csaj se?
Nem hiszem el, hogy csak stikkesekkel hoz össze a sors. Mi van a régi, normális csajokkal? Vagy nem is volt ilyen? (:
Nem akarok semmi extrát, csak egy normális barátnőt, egy normális kapcsolatra. Nagy kérés ez ma már?
Nagy. Ritka, mint a fehér Zorró!
De ha szerencséd van, kifogod. Én amondó vagyok, előbb
nyerem meg a lottót, minthogy találjak egy barátnőt :)
Akkor nagy kérés, ha:
Ronda vagy
Csóró vagy
Inkább békés, nyugodt és szerény vagy semmint "domináns" vagy "magabiztos" - értsd "odab*sszak" jellegű hűtlen bunkó.
És itt keresel normális lányt?
Sok sikert.
Miért ne lehetne 22 körül normális csaj? :D
Mellékszál: volt már két barátnőm is, akiket meg kellett volna becsüljek, nem tettem, mára jöttem rá, hogy mennyire nem egyszerű hozzájuk hasonló átlagos, megbízható barátnőt találni, aki megelégszik a meleg nyári estéken otthon a kettesben való borozással, rakparton ücsörgéssel és a nagy sétákkal, beszélgetésekkel.
Ma már úgy érzem nem engedném el sose, ha ilyet találnék.
Én is ilyennek tartom magam és van még nem is egy ugyanilyen barátnőm is.
Tehát vannak ilyenek. Van még kérdésed?
Egy szóval se mondtam hogy nem létezik 22 éves normális csaj
Csak ha ennyire leszűkíted az életkort akkor kevesebb lesz az esélye hogy találj egy normális csajt
Szerintem 18-25 jobban hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!