Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs egy normális 21-23 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs egy normális 21-23 éves csaj se?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, hogy csak stikkesekkel hoz össze a sors. Mi van a régi, normális csajokkal? Vagy nem is volt ilyen? (:

Nem akarok semmi extrát, csak egy normális barátnőt, egy normális kapcsolatra. Nagy kérés ez ma már?

2013. ápr. 13. 00:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Nagy. Ritka, mint a fehér Zorró!

De ha szerencséd van, kifogod. Én amondó vagyok, előbb

nyerem meg a lottót, minthogy találjak egy barátnőt :)

2013. ápr. 13. 00:23
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

Akkor nagy kérés, ha:

Ronda vagy

Csóró vagy

Inkább békés, nyugodt és szerény vagy semmint "domináns" vagy "magabiztos" - értsd "odab*sszak" jellegű hűtlen bunkó.

2013. ápr. 13. 00:23
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Na, erre én is kíváncsi lennék. Néha már azt hiszem, a normálisság a legnagyobb elvárás.
2013. ápr. 13. 00:24
 4/16 anonim ***** válasza:

És itt keresel normális lányt?

Sok sikert.

2013. ápr. 13. 00:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem lányt keresek itt, csak választ a költői kérdésemre.
2013. ápr. 13. 00:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Jól leszűkítetted az életkort,így szinte esélytelen hogy találj egy normális csajt
2013. ápr. 13. 00:26
 7/16 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne 22 körül normális csaj? :D

Mellékszál: volt már két barátnőm is, akiket meg kellett volna becsüljek, nem tettem, mára jöttem rá, hogy mennyire nem egyszerű hozzájuk hasonló átlagos, megbízható barátnőt találni, aki megelégszik a meleg nyári estéken otthon a kettesben való borozással, rakparton ücsörgéssel és a nagy sétákkal, beszélgetésekkel.

Ma már úgy érzem nem engedném el sose, ha ilyet találnék.

2013. ápr. 13. 00:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Milyenek voltak a stikkesek?
2013. ápr. 13. 00:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyennek tartom magam és van még nem is egy ugyanilyen barátnőm is.

Tehát vannak ilyenek. Van még kérdésed?

2013. ápr. 13. 00:56
 10/16 anonim ***** válasza:

Egy szóval se mondtam hogy nem létezik 22 éves normális csaj

Csak ha ennyire leszűkíted az életkort akkor kevesebb lesz az esélye hogy találj egy normális csajt

Szerintem 18-25 jobban hangzik

2013. ápr. 13. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!