Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tud/NEM nem akar/ dönteni kettőnk közt? FONTOS!

Tudod, én is hasonló helyzetbe kerültem. Van pasim de megismertem egy srácot, akivel annyira együtt voltunk lelkileg, annyit nevettünk együtt és olyan felhőtlenül éreztük magunkat egymás társaságában. De neki is és nekem is több éves komoly párkapcsolat van mellette, ő már el is jegyezte a barátnőjét.
Ezenkívül nagyon messze is lakunk egymástól, és még a korkülönbség is elég sok. Mindketten hűséges típusok vagyunk, nem csaltuk meg egyszer sem a párunkat. Bár mindketten gondoltunk rá hogy milyen lenne együtt, de ezt nem mondtuk ki konkrétan még egymás előtt sem.
Vannak olyan helyzetek amikor jobb úgy ha vége. Nem rosszindulatból mondom, de nem hiszem, hogy szakítani fog miattad a párjával. Ő a biztos pont...és mint tudjuk előbb utóbb minden szerelem kihűl...szóval ha jön egy még jobb akkor megint ez lesz...mert mindig van jobb ha nem friss már a kapcsolat. De ne legyen igazam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!