Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem tud/NEM nem akar/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tud/NEM nem akar/ dönteni kettőnk közt? FONTOS!

Figyelt kérdés
Van egy srác, 10 éve együtt van egy lánnyal, de közben mással jobban érzi magát. Megszokás, szeretet...de mért olyan rohadt nehéz döntenie? Alapból egy nagyon jószívű, kedves férfi, és jó barát. Mért ilyan határozatlan?
2009. szept. 23. 12:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
azért mert ez neki tök jó. van egy biztos helye lelkileg és szexuálisan egyaránt, de jó mellette másokkal is "ellenni". senki sem kényszeríti még annyira erősen a döntésre, tehát minek sietni?:) amikor jó ez neki:)
2009. szept. 23. 12:15
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
te magad mondtad: mert nem akar.
2009. szept. 23. 12:16
 3/13 A kérdező kommentje:
az a "gond", hogy nem a szex miatt vagyunk meg jól és nem azért van velem. Rettentően hasonlóak vagyunk lelkileg, stb., de érzem, hogy nem áll készen arra, hogy nah akkor most otthagyom a nőt...
2009. szept. 23. 12:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt írtam: nem nem akar. nem azért nem dönt, mert neki igy jó,rengeteget veszekszünk és igy is még együtt vagyunk. neki ez szted jó? nem hinném :)
2009. szept. 23. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:

első vagyok:

ezzel viszont még mindig nem veszít el

2009. szept. 23. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
senkit sem.
2009. szept. 23. 12:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Mármint, hogyhogy nem veszít el? nekem kéne erősen arra rámennem hogy most rögtön igenis válasszon? ...és legyünk barátok, ha nem engem választ? :S
2009. szept. 23. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

azzal hogy itt szarakodik se téged se a másik csajt nem fogja elveszíteni, mind a kettővel el tud lenni kedvére.

amúgy meg naná h rá kéne menni h marha gyorsan válasszál mert ez így baromira nem jó nekünk:D(neked meg a mási k csajnak)

2009. szept. 23. 12:26
 9/13 anonim ***** válasza:
2009. szept. 23. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:

"az a "gond", hogy nem a szex miatt vagyunk meg jól és nem azért van velem. Rettentően hasonlóak vagyunk lelkileg, stb., de érzem, hogy nem áll készen arra, hogy nah akkor most otthagyom a nőt..."

A barátság, a szex és az együttélés (házasélet) 3 különböző dolog. Szerencsés esetben a három egybeesik, szerencsétlen esetben nem.

Szerintem ott tévedsz, hogy azt hiszed, 2 műfaj van és nem 3.

Tehát rossz esetben teljes mértékben lehetséges, hogy te szexpartnere ÉS barátja is vagy, de együttélni, ami még ezek mellett egy 3. műfaj, mással tud/szeret. Teljesen más tulajdonságok tesznek egy nőt jó baráttá, jó szexpartnerré és olyan nővé, akivel együtt lehet élni hétköznapokban. Pl. egy jó házasságban mind a 3 viszont megvan egy nővel, bár persze a gyakorlatban kompromisszumok születnek. Általában a barátságokat szokták kiszervezni a házasságokból és tartós kapcsolatokból, de van, hogy a szexet is. Amíg engeded, a fiú ezt fogja csinálni, hiszen megteheti.

2009. szept. 23. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!