Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvette az életkedvem, a tüzem. Mit tegyek?
majd az idő, meg egy másik VIDÁM lány és a vidámon van a hangsúly, mert most inkább azok felé fordulj. Hidd el, majd ők helyre ráznak, visszahoznak.
20/L
Lehet ebben valami ;) De akkoris zavar, hogy elvette az énemet....kirabolt.
De szóval akkor majd visszajön igaz?
Hát itt tul képpen meg is válaszoltad magadnak hol cseszted el, azzal hogy tényleg empátia is volt egy adag iránta, és mikor láttad hogy nem érdekel már nem hagytad ott, mert te pátyolgatni akartad. ezzel ki is adtad magadból ami benned volt, én hamar valami tényleg életvidám csajt keresnék.
kérdés h annak meg kellene e ilyen életúnt pasas, mert szerintem azért ha magába néz jópár lány akkor nem szívesen kezdene lelkisegély szolgálatot egy ilyennel, csak ha tényleg látja a valódi énjét a burok alatt.
Gondolom, 20 év körül lehetsz, ekkoriban az emberek féltik az énjüket, "önmagukat", azt hiszik, hogy azt el lehet veszteni. Holott nem igazán lehet. Csak nagyon durva behatásoktól (háború, börtön, betegség stb.) deformálódik tartósan az ember, akkor sem mindig. Egy barátnő nem fog semmilyen romboló hatást tenni egy személyiségre, legfeljebb a hangulatát rontja el egy időre.
Egy kis lazítás, szórakozás, buli, flörtölés visszaadja az életkedvedet hetek alatt és "a régi" leszel. Nem nagy ügy ez, minden a körülményektől függ.
Nem vagyok életúnt de nem érzem magam olyannak, mint voltam... Igen egyébként 22 éves vagyok. Najó akkor kikapcsolódok kicsit...
Köszönöm szépen.. :)
Hidd el hogy egy másik nő rendbehoz majd.
Találnod kell egy amolyan rendkívül interaktív lányt.
Egy lányt aki sokat beszél, és hülyéskedik. Vagy egy amolyan rendkívül bulis lányt. Akkor fog az érzésed elmúlni ha valami jobban érdekel nála, leginkább ez egy másik ember szokott lenni, de lehet akár számítógépes játék is ami ideig óráig leköti a figyelmed vagy msn vagy bármi, de a legjobb ha egy másik ember az. Járj el otthonról bárhová, akár kocsmázz egy kicsit...idővel felejt az ember.
jakomo 25f
Az én volt pasim után sem volt bennem életerő... az is kiakart használni önző, és bunkó volt gyorsan megszabadultam tőle, és immár jól érzem magamat.
L.25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!