Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha megkérem a pasim, hogy ne tegye,
mert nekem rosszul esik, direkt megteszi? Mire jó ez?
Egyébként ha látja rajtad,mennyire féltékeny vagy,az csak olaj a tűzre.Közölnöd kéne vele,hogy belőled ne csináljon bohócot,ha mégis azt teszi,hagyd ott a fenébe,szórakozzon mással!
2013. ápr. 12. 13:33
"Ilyen akkor van amikor rosszul közlöd a mondanivalód és a kérésed utasításnak hat. A rosszul közölt kérésre, utasításra pedig a -csakazértis- a válasz. Megsértetted vele valószínüleg és ezért bosszant." Ezzel csak az a baj,hogy folyton neki kell a barátjához alkalmazkodnia, és alárendelnie magát..
Csak azért tudom ilyen jól, mert az én barátomnak is vannak ilyen kitörései. Eddig rá hagytam, mostmár élesen meghúzom a határt,hogy igy nem fog velem viselkedni. Másrészt, annyira gyerekes dolog.
2013. ápr. 12. 13:34
13/18 A kérdező kommentje:
Persze,hogy féltékeny vagyok,hiszen provokál.Nem szokásom rinyálni,leültem vele megbeszélni ezeket a dolgokat.De szerinte ezekben nincsen semmi,nem érti meg,gyerekes vagyok azt mondja.
Nem tudom hány évesek vagytok, de bármennyi is sürgősen keress magadnak normális pasit, ez mehet a levesbe, főleg, hogy az elején ilyen, nem 40 éves házasság után. Micsoda hulladék pasik vannak....
2013. ápr. 12. 13:39
Keress olyat, aki egy szinten kezel magával. Ha direkt idegesít, pedig előre szóltál, ha gyerekesnek tart, stb. akkor minek vagy vele? Hol jó neked ez a kapcsolat? Még csak nem rég vagytok együtt, azt mondod. Most a legnagyobb a vonzalom, szeretet, tisztelet, szerinted hogy fog szarni a fejedre 1 év múlva? Pontosabban meg kellene gondolnod, hogy téged mi tesz boldoggá, és olyan társat kell keresned, aki ezeket képes is megadni neked. Nem érzem, hogy ez a számodra megfelelő kapcsolat lenne. Túl sok megalkuvással jár a részedről, ő meg éli világát, és bulizik az egyéjszakás exeivel.
2013. ápr. 12. 13:49
16/18 A kérdező kommentje:
Mert eddig nem ilyennek láttam.Pont az ellentettje volt.Nem ilyennek ismertem meg.Ez akkor kezdődött,ha szóvá tettem valamit.És kiemelném,hogy normálisan kérdeztem,mert sok mindent úgy kell kihúzni belőle.
Akkor meg egyértelmű,hogy nem tisztel,nem becsül,önző és akaratos,ráadásul gyerekes játszmákat folytat.Szerintem neked ez pont nem hiányzik.
2013. ápr. 12. 14:25
".Nem megkéred valamire határozott hangnemben,hanem parancsolsz,vagy rinyálsz.Egyik sem vezet célra."
Hogyan legyen határozott kérés? Hogyan ne hasson "rinyálásnak"? Lehet, hogy Ő kommunikál félre de az is lehet, hogy a párja érti rosszul. Az exemnek a végén az is rinyálás volt ha azt mondtam süt a nap.
Amikor már több a szálka, a tüske a másik emberben mint a szeretet, szerelem jellemzően akkor szoktak felerősödni a kommunikációs problémák. Amikor már nem törődik vele, hogy ne bántson meg..
2013. ápr. 12. 14:56
Kapcsolódó kérdések: