Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, ha a barátomat megkérem, hogy éjfélre érjen haza?

Figyelt kérdés

Mi együtt lakunk és ő néha elmegy este inni a barátaival, munkatársaival. És volt (nem is egyszer), hogy hajnalban jött haza, részegen, a hét közepén, amikor másnap reggel nekem korán kell kelnem, mert dolgozni megyek. (Ő másnap csak délutános volt, ezért tudott elmenni este bulizni.) És nekem az nem olyan jó olyankor, hiszen felébreszt, nem tudok már visszaaludni, vagy nem olyan hatékonyan és másnap én is olyan vagyok, mint a rongy a munkahelyemen - mert ő bulizott az éjjel...

Gáz lenne, ha megkérném, hogy éjfélre jöjjön haza?

Persze a hétvége más, akkor lehet hajnalig, az nem érdekel, de hétközben nem szeretném, ha hajnalig kimaradna.

Ez már bekorlátozás lenne részemről...?

2013. ápr. 3. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak arra kérd meg, hogy ne ébresszen fel.
2013. ápr. 3. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem az,ha szépen megkéred,és elmagyarázod neki,miért szeretnéd ezt.Ha normális,akkor hajlandó veled kompromisszumot kötni,és érezteti,hogy Te vagy a fontosabb.

Egyébként nekem ez kicsit fura,mert mi hétköznap kettesben megyünk el meginni egy sört,vagy ilyesmi,és mindketten korán,illetve együtt fekszünk,függetlenül akkor,mikor megyünk dolgozni.A hétvége persze más,de a hétköznapi dorbézolás valahogy nem fér bele.

2013. ápr. 3. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább csak annyit mondj neki hogy vigyen kulcsot,ne zörögön ne ébresszen fel mikor hazaér.Csinàlja ùgy a dolgàt mintha ott se lenne.Kanapénalvàs jò megoldàs lenne.
2013. ápr. 3. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos a kanapénalvás nem játszik, mivel egyterű a lakásunk - és ő sajnos részegen nem tud csendben közlekedni, mindenképp felébreszt... :$

Nem akarom beszabályozni, félre ne értsetek, de amikor hajnalban részegen jön haza, abszolút nincs rám tekintettel. És éjfélig nem elég inni a haverokkal...? (Délután 5-től.)

2013. ápr. 3. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyáltalán nem korlátozás, sőt, délután 5-től éjfélig bőven ihat annyit, ami még sok is. Bár én mondjuk eleve nem értem, hogy a hét közepén miért kell ezt csinálni, ráadásul rendszeresen (tudom, tudom, én vagyok fura), és miért nem lehet a bulizást meg a haverokat hétvégén lezavarni... Most nem azt mondom, hogy hétköznap egyáltalán nem lehet elmenni szórakozni, vagy meginni egy italt, kávét, bármit, és közben a haverokkal dumálni egyet, de azért szerintem illik estére még emberi időben hazaérni, leülni a kedvesemmel vacsorázni, stb.

Veled él és nem a haverokkal! Vagy nem? Akkor legyen már annyi benne, hogy tekintettel van a közös életetekre és a bulizást hétvégén intézi, amikor neked sem gáz, hogy felébreszt a részeg csörgéssel-zörgéssel.

U.I.: Az ilyen pasi tőlem záros határidőn belül repülne! Felőlem haverozzon, dorbézoljon, részegedjen le hétköznap, ha ennyire nem élte még ki magát, de én ehhez nem asszisztálnék! Ha neki ez kell, akkor ne akarjon komoly kapcsolatot!

2013. ápr. 3. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Hát,ha egyterű a lakásotok,és részegen nem tud halkan közlekedni akkor nyugodtan mond meg neki,a legnagyobb bulikat nem hét közben kell lebonyolítani,nem akkor kéne totál lerészegedni sem.Vagy kérd meg,hogy aludjon valamelyik haverjánál,ha olyan a buli hogy mindenképp éjfél után kell maradni(neked végül is mindegy,mivel részegen úgy se tudsz vele semmit kezdeni)

2013. ápr. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!