Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel?
Figyelt kérdés
6 hete vagyunk együtt a sráccal,de eddig még 2 alkalom kivételével mindig csak a lakásán voltunk... Ha mondom neki,hogy menjünk el szórakozni kicsit vagy beülni vhova azt mondja,hogy nem tudná elviselni ha nyomulnának rám... Mit tegyek? Amúgy meg bejön meg normális velem...2013. ápr. 12. 10:35
11/20 A kérdező kommentje:
De igen...csak én arra is gondoltam,hogy szégyell engem és nem mer felvállalni...de akkor ezek szerint a haverjaira is féltékeny?? mert nekik se mutatott még be...
2013. ápr. 12. 10:47
12/20 A kérdező kommentje:
Ja és vmiért a szüleimmel se akar megismerkedni még...azt nem mondja h soha,csak h majd később,hogy lássák anyuék,h normális ember és ne higyjenek a pletykának..
2013. ápr. 12. 10:49
13/20 anonim válasza:
# 11
Ha valamelyik lehetőség igaz, az hogy féltékeny, vagy az hogy szégyell veled mutatkozni, mindkét esetben úgy otthagynám hogy nem is gondolnék rá fájó szívvel többet.
14/20 anonim válasza:
Egyszerű a képlet, megmondod neki hogy neked ez így nem kapcsolat, és vagy éltek közösen társasági életet, vagy olyat keresel aki erre alkalmas.
15/20 anonim válasza:
Szerintem meg nem féltékeny.
Dugásra kellesz neki, de nyilvánosan nem akarja magát "égetni" a társaságodban. Nem személyeskedésből, vagy rossz indulatból mondom ezt.
Gyereket soha nem akarna tőled. Sosem venne el. A szüleidet se akarná megismerni soha. Senkire nem kiváncsi a környezetedből.
Hagyd a francba, minden nap elvesztegetett idő amit vele töltesz.
16/20 A kérdező kommentje:
De ha csak "dugásra" kellek neki,akkor miért féltékenykedik rám???? Mert azért kérdőre von sokszor meg egyéb jelekből észre lehet venni,hogy féltékeny..
2013. ápr. 12. 10:58
17/20 sztrecskó válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy ne féltékenykedjen, hanem bízzon benned. Ha meg féltékenykedik, akkor nem túl kapcsolatképes ember... Ha felvállalna, akkor nem nyomulnának rád sem az ő, sem a te haverjaid - ha mégis akkor valami nagyon szar társaságban lehettek. Én megpróbálnék beszélni vele, ha hajthatatlan, akkor meg hagynám. Amúgy lehet attól kicsit megijedne, ha megtudná, hogy szakítani akarsz vele.
18/20 anonim válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik,hogy valamiért nem akar téged felvállalni,és közben van némi féltékenység is.Furcsa egy ember.De hogy a szüleidre sem kíváncsi sem senkire,és a haverjainak sem mutatott még be az kemény.Megjött a tavasz,és ti mit fogtok csinálni?Benn gubbasztotok a szobában,szép kilátások.
19/20 anonim válasza:
feltekeny emberek sosem jok, az bizalmatlansag jele. Egy harmonikus kapcsolat nem tud müködni ha feltekenyseg ott figyel mindig.
20/20 anonim válasza:
Már a féltékenység önmagában véve a kapcsolat ellen szól,de az csak egy kifogás.A valódi problémája,hogy nem vesz téged komolyan,nem is tervez veled komolyan,vagy hosszútávra.Neki csak szex kell,nem barátnőként tekint rád,hanem szexpartnerként.Döntsd el,neked elég-e ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!